Sarayönü Beledieyspor şampiyonluğa inanıyor

Sarayönü Beledieyspor şampiyonluğa inanıyor

Sarayönü Belediyespor'da Teknik Direktör Niyazi Kart, Kürkçülerspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kart, sezonun devamında hata yapmadan 3.Lig'e çıkmak istediklerini ifade etti.


Sarayönü Belediyespor'da Teknik Direktör Niyazi Kart, Kürkçülerspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kart, sezonun devamında hata yapmadan 3.Lig'e çıkmak istediklerini ifade etti.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor kritik haftada evinde konuk ettiği Kürkçülerspor'u 4-1 mağlup etti. Rakiplerinin karşılaştığı haftada puan kaybı yaşamayan yeşil-siyahlılar kazanarak puanını 37'ye yükseltti.
Sarayönü Belediyespor gruptaki 17.hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Kürkçülerspor'u 7, 46, ve 62'de Uğur Ahmet Özder ve 72'de Berkay Toker'in attığı golle 4-1 mağlup etti. Temsilcimizde 53.dakikada Uğur Arda Kavaklı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Konuk ekibin tek golünü ise 48.dakikada Emre Marangoz kaydetti. Bu sonuçla birlikte gruptaki 11.galibiyetini alan Sarayönü, puanını 37'ye yükseltti ve ikinci sırada haftayı kapattı.
Zirve mücadelesinde Niğde Belediyespor evinde Akşehirspor'u 2-0 mağlup etti. Sarayönü Belediyespor, rakiplerinin karşılaştığı haftada hata yapmadı.
Son 9 maçında 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak mağlup olmayan temsilcimiz 18.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ceyhanspor ile karşı karşıya gelecek.
Kürkçülerspor karşılaşması sonrası açıklamalar yapan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart; "Rakiplerimizin birbirleriyle oynadığı haftada puan kaybetmeden kazanmak oldukça önemliydi. Üst üste 4.galibiyetimize ulaştık. Niğde Belediyespor'u takibimiz sürüyor. BAL'ın gediklisiyiz ve buraları oynama noktasında rakiplerimizden daha fazla tecrübeye sahibiz. Bu sezon grubu ilk sırada bitiren takım doğrudan 3.Lige çıkacak. Play-off yok. Sarayönü olarak artık hasrete son vermek istiyoruz. Önümüzde kritik 9 maç var ve bunların hepsi final niteliğinde. Niğde ve Akşehir ile evimizde oynayacağız ve bu bizim için bir avantaj. Bu karşılaşmalara kadar elbette puan kaybetmek istemiyoruz. Sarayönü halkı bize her sezon destek verdi bu sezon da destek olmaya devam ediyor. 3.Ligi gerçekten çok istiyoruz. Konya şehri çok büyük. Bu şehirde profesyonel takım sayısının artması gerekiyor. Bizler Konyaspor ve 1922 Konyaspor ardından bu şehirdeki 3.profesyonel takım olmak istiyoruz. Hedefimiz sezon sonu ipi göğüsleyen takım olmak" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.