Salih Eken: Ayrılmayı ben istedim
Tümosan Konyaspor U19 takımında teknik direktör değişikliği yaşandı. Teknik direktör Salih Eken ailevi sebeplerle görevinden ayrılmak için yönetimden istekte bulundu. Konyaspor'un efsanelerinden olan Eken’in bu talebi kabul edildi. Yeşil-beyazlılarda yaşanan bu gelişme üzerine U19 takımın başına Hakan Yavuz getirildi.
SALİH EKEN: AYRILMAYI BEN İSTEDİM
Merhabahaber’e özel açıklamalarda bulunan Salih Eken: “ Ailevi sebeplerden dolayı görevimden affımı istedim. Sağolsunlar idarecilerimiz de bana yardımcı olarak görev değişikliğine gitti. U19 takım teknik direktörlüğünü bıraktım ancak akademi de çalışmaya devam ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yoğun iş temposu nedeniyle görevinden affını isteyen Salih Eken, Konyaspor bünyesinde kalmaya devam edecek. Eken, Konyaspor Akademide scout olarak görev yapacak.
HAKAN YAVUZ DAHA ÖNCE DE GÖREV YAPMIŞTI
Konyaspor’da farklı kademelerde yıllarca çalışan Hakana Yavuz U19 takımını çalıştırmıştı. 1922 Konyaspor’da da teknik direktörlük yapan Yavuz, son olarak BAL'da Ömeranlıspor’u çalıştırıyordu.
Konyaspor ile Ömeranlıspor arasında yapılan görüşmelerin ardından 54 yaşındaki teknik adama izin çıktı. Hakan Yavuz, ilk maçına Galatasaray deplasmanında çıktı. U19 takımı, ilk 6 haftada 3 galibiyet ve 3 beraberlikle 12 puan topladı

Kaynak:Ferhat Türkoğlu





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.