Sakatlıklar Kartal’ın işini zorlaştırdı

Sakatlıklar Kartal’ın işini zorlaştırdı

İ.H. Konyaspor’da yaşanan sakatlıklar İsmail Kartal’ı zorunlu rotasyona yöneltti. Tecrübeli hoca Başakşehir karşısına Amir, Uğur, Ömer Ali ve Ahmet Çalık’ın yokluğunda sahaya rotasyonlu bir 11 çıkardı

İttifak Holding Konyaspor, 2-1 mağlup olduğu Başakşehir maçına, geçen hafta Gaziantep FK deplasmanındaki ilk 11'inden 4 farklı isimle çıktı.

Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK deplasmanına "Sehic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Skubic, Guilherme, Jevtovic, Musa, Ömer Ali, Milosevic, Miya, Kravets" ilk 11'iyle çıkan İttifak Holding Konyaspor, son oynanan Başakşehir maçına 4 farklı isim ile çıktı Yeşil beyazlılarda karşılaşma öncesi sakatlık geçiren Ömer Ali Şahiner ve Musa Çağıran ile ateşi yükselen Ahmet Çalık maç kadrosunda yer almadı. Boşnak oyuncu Deni Milosevic de yedek kulübesinde yer aldı ve oyuna girmedi. İsmail Kartal dört oyuncunun yerine, Adil Demirbağ, Oğuz Kağan, Alper Uludağ ve Shengelia'ya ilk 11'de görev verdi.
Konyaspor, Ömer Ali Şahiner sakatlığı, Musa Çağıran ağrılarının artması, Ahmet Çalık ise maç sabahında ateşinin yükselmesi nedeniyle Başakşehir maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yapılan son antrenmanı yarıda bırakan Kaptanımız Ömer Ali Şahiner sakatlığı, Musa Çağıran ağrılarının artması, Ahmet Çalık ise sabah saatlerinde ateşinin yükselmesi nedeniyle M. Başakşehir maç kadrosundan çıkarılmışlardır" ifadesi kullanıldı.

ALPER VE HURTADO FORMA GİYDİ

Konyaspor’da sakatlıkları geçen Alper Uludağ ve Paolo Hurtado Başakşehir maçında formalarına kavuştu. Sol bek mevkisinde görev yapan Alper maça ilk 11’de başladı ve orta sahanın solunda forma giydi. Maçın ilk 45 dakikasında görev yapan oyuncu ikinci yarı yerini Samuel Edouk’a bıraktı. Alper forma giydiği 45 dakika boyunca pek fazla etkili olamadı.

Medipol Başakşehir maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan Perulu futbolcu Paolo Hurtado, uzun bir aranın ardından formasına kavuştu Oğuz Kaan Güçtekin’in yerine oyuna dahil olan Paolo Hurtado merkez orta sahada görev aldı. Perulu futbolcu Konyaspor’un oyuna yön vermesinde etkili olurken sakatlanmaması durumunda ilerleyen haftalarda daha iyi olacağının sinyalini verdi

AMİR VE UĞUR’UN YOKLUĞU HİSSEDİLDİ

Konyaspor’da sakatlıkları devam eden orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ve stoper Uğur Demirok’un yoklukları yeşil-beyazlı ekibi olumsuz şekilde etkiledi. Amir son dönemdeki performansı ile takıma büyük katkı sağlarken Uğur Demirok ise tecrübesi ve saha içindeki duruşuyla yeşil-beyazlı takıma büyük katkı sağlayan isimlerin başında geliyordu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.