Şahin’den Kılca’ya teşekkür plaketi

Şahin’den Kılca’ya teşekkür plaketi

Engellilere yönelik yapmış olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerle tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci, dernek üyeleri

Engellilere yönelik yapmış olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerle tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci, dernek üyeleri Adnan Arı ve Süleyman Bademci ile birlikte Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen Engelli Dostu Ödül törenine katılamayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret etti. Devriş, Kılca’ya ‘Engelli Dostu Belediye Başkanı’ plaketi takdim etti.

Şahin plaket takdiminde yaptığı konuşmada; “Karatay Belediyesi’nin engelli bireylerin topluma entegre olması ve sorunsuz bir şekilde hayatını sürdürmesi için belirlemiş olduğu Engelsiz Karatay vizyonu ile yapmış olduğu çalışmalar, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nde yapılan çalışmalar ve son olarak da yakın zamanda temeli atılan Türkiye’nin en büyük Konya’mızın ise ilk Engelsiz Yaşam Merkezi projesi Karatay Belediyesi’nin engelli bireylere ve engelsiz yarınlara vermiş olduğu önemin en büyük göstergesidir” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise Gönül Gözü Derneği’nin engellilere yönelik olarak yapmış olduğu farkındalık çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini belirterek, Gönül Gözü Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, Şahin’in Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ‘Gönül Gözüyle Engelsiz Portreler’ adlı kitabını takdim etmesinin ardından sona erdi.

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.