Sadık Küçükhemek yazılarına veda etti

Sadık Küçükhemek yazılarına veda etti

Haftalık yazıları ile 18 yıldır Merhaba Gazetesi’nde fikirlerini kaleme alan Sadık Küçükhemek Merhaba Gazetesi’ne veda etti.

Küçükhemek Merhaba Gazetesi’ne gönderdiği veda yazısında hacca gittiğinde dahi yazılarını aksatmadığını belirterek gazete çalışanlarından helallik istedi. Küçükhemek, yazısında şu ifadelere yer verdi: “Yazı hayatıma Konya Ereğli gazetesinde başladım. Bir müddet Milli Gazete’de köşe yazarlığı yaptım. Bu arada çeşitli dergilerde yazılar yazdım. 2003’ten beri 18 yıldır da Konya Merhaba Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktayım. Görevimi hiç aksatmadım. Hacda dahi yazı gönderdim. Takdir edersiniz ki emeğim ve göz nurum çoktur. Merhaba Gazetesi çalışanları haklarını helal etsinler, bizden yana helal olsun. Allah’a emanet olun.”

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de Sadık Küçükhemek’e özverili çalışmalarından ve gazeteye verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Dile kolay geliyor fakat , bir gazeteye 18 yıldır aksatmadan haftalık yazı göndermek kolay değil. Her başlangıcın bir sonu var. Önemli olan hoş bir sadâ bırakmak. Sayın Sadık Küçükhemek hocamıza, gazetemize verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sıhhat ve afiyet temenni ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.