Saadet Selçuklu ‘nefes aldıracak teklifleri’ hatırlattı

Saadet Selçuklu ‘nefes aldıracak teklifleri’ hatırlattı

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, 30 Kasım’da açıkladıkları “Nefes aldıran teklifler” ile ilgili bir açıklama yaparak, ikinci tekliflerinin hayata geçirildiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne esnaflar adına teşekkür eden Çelik, şunları söyledi: “30 Kasım’da yapmış olduğumuz basın toplantısında açıkladığımız ve ‘nefes aldıran teklifler’ diye adlandırdığımız teklifleri, kamuoyuna duyurmuştuk. Geç de olsa Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığının ikinci teklifimizi hayata geçirdiğini gördük. Bundan dolayı belediyemize esnaflarımız adına teşekkür ediyorum. Tekraren diğer tekliflerimizi de bu vesileyle gündeme getirmek istiyorum. Belediyenin 1 yıllık reklam bütçesinin, esnafa faizsiz kullandırılması gerekir. 2020 ve 2021 yılında tahakkuk eden ve edecek olan tabela ve reklam vergilerinden feragat edilmesi gerekir. Büyükşehir ve ilçe belediyelerine ait kiralık işyerlerinden alınacak kiralardan pandemi süresince feragat edilmesi elzemdir. Bu tekliflerimizin uygulanmasında dikkat edilecek hususlar da bulunmaktadır.
İlgili makamlara bu konu hakkında hazırlanmış raporlarımızı sunacağımızı da belirtmek isterim. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı kalbi olarak kucaklıyorum.”

EYYÜB KARAKUZU

2-1.jpg

 

2-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum