Saadet Partisi genel merkez binası açılış tarihi ertelendi

Saadet Partisi genel merkez binası açılış tarihi ertelendi

Saadet Partisi'nin yeni genel merkez binası için 20 Temmuz'da yapmayı planladığı açılış töreni koronavirüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Saadet Partisi, yeni genel merkez binasına geçmek için gün sayıyor. 24 Nisan 2019’da satılan alınan genel merkez binasının iç tefrişatı bitirildi.

Özel olarak tasarlanan bina, Altındağ’da Kazım Karabekir Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunuyor. 4 bin metrekare kapalı alana sahip binada titiz bir çalışma yürütüldü.

20 Temmuz’da açılması planlanan Saadet Partisi genel merkez binasının açılış töreni koronavirüs pandemisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. 20 Temmuz’da yeni binaya taşınma sürecinin başlayacağı öğrenildi.

AÇILIŞ TÖRENİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan, partisinin il başkanlarına gönderdiği mektupta, “Koronavirüs salgını nedeniyle; başta sizler olmak üzere, açılışa gelmek isteyen teşkilat mensuplarımızın sağlığını da düşünerek, açılış tarihimizi daha ileri bir tarihe erteleme kararı almış bulunmaktayız.” ifadelerine yer verdi.

ı Mesut Doğan imzalı mektupta şu ifadelere yer verildi:

 

“Hepinizin bildiği ve yakından takip ettiği bir süreç sonunda, partimize yeni bir genel merkez binası tespit etmiş ve süratle hazırlıkları başlatmıştık. Sizlerin de fedâkarlığı ve gayretiyle Saadet Partimize yakışır yeni genel merkezimizi kısa bir sürede tamamlayıp, 20 Temmuz 2020 tarihinde açılışa hazır hale getireceğimizi daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Planladığımız gibi de 20 Temmuz 2020 tarihi itibariyle yeni genel merkez binamız açılışa hazır hale gelecektir. Fakat Koronavirüs salgını nedeniyle; başta sizler olmak üzere, açılışa gelmek isteyen teşkilat mensuplarımızın sağlığını da düşünerek, açılış tarihimizi daha ileri bir tarihe erteleme kararı almış bulunmaktayız.

20 Temmuz Pazartesi günü, yeni binamıza taşınma sürecini başlatacak olup, uygun bir zaman diliminde de heyecan ve coşku içerisinde, yoğun bir katılımla Saadet Partimizin yeni Genel Merkezi'nin açılışını hep birlikte yapacağız.

Bugüne kadar olduğu gibi, hazırlıklarımızı tamamlama sürecine girdiğimiz şu günlerde de, sizlerin maddi ve manevi desteğinin bizler için çok anlamlı ve değerli olacağını bir kez daha hatırlatmak isterim.

Bugüne kadar olan destek ve katkılarınız için sizlere çok teşekkür ediyor, yeni genel merkez binamızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla... Mesut Doğan, Genel Sekreter”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.