Saadet Konya'ya yoğun başvuru

Saadet Konya'ya yoğun başvuru

Saadet Partisi Konya'dan birçok isim milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yaptı. Saadet Partisi Konya Karargah Sorumlusu Hamza Okur, “Başvurular şu an için iyi. Geçen seneye göre ilgi yoğun” dedi

Partilerde aday adaylığı başvuru süreci heyecanı yaşanıyor. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimi için partiler başvuruları almayı sürdürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Konya il teşkilatına başvurular devam ediyor. Şimdiye kadar birçok isim, aday adaylığı için başvuru yaptı. Başvuruların ise bugün saat 23.00'te sona ereceği öğrenildi.

İLK ADAY ADAYI BÜYÜKYILMAZ OLDU

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Sami Büyükyılmaz, Konya'da aday adaylığını duyuran ilk isim oldu. Büyükyılmaz, şunları söyledi: “Teşkilâtımızla yaptığımız istişâreler neticesinde Saadet Partisi Konya milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. İlimiz, ülkemiz, partimiz ve şahsımız adına hayırlı olur inşaallah.”

2-1-mahmut-sami-buyukyilmaz.jpg

MEHMET KÜÇÜKGÜNAY DA ADAY ADAYI

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Küçükgünay da aday adaylığını açıkladı. Küçükgünay, “Teşkilatımız ile yaptığımız istişare sonucunda Saadet Partisi Konya Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Niyet hayr, akıbet hayr” dedi.

2-2-mehmet-kucukgunay-001.jpg

VERİLEN GÖREVİ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YAPACAĞIZ

Saadet Partisi Konya yönetim kurulu üyesi Muhammed Uzun da aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında yer aldı. Uzun, “Teşkilatımızın talebi üzerine Saadet Partimizden Konya milletvekili aday adayı oldum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göreve talip olmamaya; ama verilen görevleri de elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz. Rabbim yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

2-3-muhammed-uzun.jpg

GENÇ KARDEŞLERİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM

Saadet Partisi Konya il Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı da adaylığını açıkladı. Çalı, “Konya’daki genç kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için teşkilâtımızla yaptığımız istişareler neticesinde Saadet Partisi Konya milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. İlimiz, ülkemiz, partimiz ve şahsımız adına hayırlı olur inşaallah” dedi.

2-4-hasan-huseyin-cali.jpg

KONYA'DA DEĞİŞİM İHTİYACI ZARURİ

Saadet Partisi'ne aday adaylığı için başvuru yapan bir diğer isim de Ali Ayata oldu. Ayata, “Ülkemizin ve Konya'mızın yönetiminde değişim ihtiyacının zaruri olduğu dönemde siyasetin ve meclisin Milli Görüş düşünce iklimine ihtiyacı olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Bu vesile ile partimizde yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Saadet Partisi Konya milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. İlimiz, ülkemiz, partimiz ve şahsımız adına hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim” dedi.

2-5-ali-ayata.png

MİLLETİN İKTİDARINDA SAADET OLACAK

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper de aday adaylığı ile ilgili şunları belirtti: “Sevgili genç arkadaşlarım; ülkemizin ve biz gençlerin yaşadığı siyasi, ekonomik ve toplumsal enkazın ortadan kaldırılması amacıyla Saadet Partisi Konya milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum.

2-6-enes-alper-001.png

İnsanca yaşam idealimizi gerçekleştirmek için 'Milletin iktidarında Saadet var' diyoruz. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Bu isimlerin dışında daha birçok ismin de aday adaylığı için başvuru yaptığı öğrenildi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum