Restoran ve kafeler kapalı mı? İşte yasağın başlayacağı tarih

Restoran ve kafeler kapalı mı? İşte yasağın başlayacağı tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam açıkladığı yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında Restoran ve kafeler de artık sadece paket servisle hizmet verebilecek? Peki bu yasak ne zaman başlayacak?

Uzun zamandır beklenen kovid-19 kısıtlamaları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün basın toplantısında açıkladığı yeni kısıtlamalarla birlikte restoran, lokantalar ve kafeler gün içinde sadece  paket sipariş alabilecek. Restoranlar saat 20.00 den sonra ise sadece telefon ya da online siparişle paket servisi yapabilecek.

Restoran ve kafe yasağı ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam kabine toplantısından sonra yaptığı basın açıklamasında birçok kısıtlamaya gittiği açıklanmıştı. Bu tedbirlerden bazıları ise restoran ve kafelerin masa hizmeti veremeyeceği sadece al-götür yani paket siparişleri yapabileceği açıklanmıştı. Buraya kadar her şey normal gözükse de işletmeciler ve restoranlardan alışveriş yapan vatandaşların kafasında bir soru işareti oluşmuştu. Acaba yasaklar ne zaman başlayacak? Restoran ve kafe yasakları 20 Kasım Cuma günü saat 20'den sonra başlayacak bu kapsam restoran ve kafeler 18 kasım Çarşamba günü, 19 Kasım perşembe günü ve son olarak 20 Kasım Cuma günü saat 20:00'a kadar müşterilerini ağırlayabilecek. 20 Kasım Cuma gününden sonra 21 Kasım cumartesi günü ise restoran ve kafeler paket servisli döneme başlayacak. Bu yeni dönemde işletmeler müşteri kabul edemeyecek sadece paket servis yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.