Remzi Karaaslan: Cumhur İttifakı Türk Milletinin Sigortasıdır 

Remzi Karaaslan: Cumhur İttifakı Türk Milletinin Sigortasıdır 

Siyasi partilerin Konya’daki il başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini bugün Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan'ın yazısı şu şekilde:

Cumhur İttifakı Türk Milletinin Sigortasıdır 
Konya son yıllarda yapılan yatırımlarla adından sıkça bahsettiren Türkiye’mizin yıldız şehirlerinden biri olmuştur. Sanayi ve tarım başta olmak üzere birçok üretim alanında başı çeken şehir konumundadır.
Konya Sanayi Odası verilerine göre Konya Organize Sanayi 5. Kısımda tahsise açılan 143 parselin tamamı tahsis edilmiş olup burada açılacak olan fabrikalarla 12.000 yeni istihdam sağlanması hedeflenmektedir.
GAP’tan sonraki en büyük sulama projesi olan Mavi Tünel ile birlikte, Göksu Nehri’nin suyunu Konya Ovasına aktarılması ile kentin 50 yıllık içme suyu da garanti altına alınmıştır. Konya havzasını canlandırıp tarımsal üretimi yüzde 40 artacak projeyle Akdeniz'e boşa akan 700 milyon metreküp su, kurulan 3 barajda toplandıktan sonra 17 km'lik tünelle Konya Ovası'na taşınacak. Mavi Tünel 125 kilometrelik ayrı bir hatla kent merkezine ulaşarak şehrin 50 yıllık içme suyunu da karşılayacak.Mavi Tünel'le birlikte Konya'ya 1 milyar dolar artı değer ve tarımsal üretimde yüzde 40 oranında artış sağlanmıştır.
Bir kentin kent değerini oluşturan ulaşım ağı ve kent meydanlarıdır. Konya bu konuda da atağa kalkmış olup. Eski Stadyum Alanı “Millet Bahçesi ve Camii” alanı olarak yenileme çalışmalarına başlanmıştır.  Öte yandan inşaatına başlanılan Konya Metrosunun 4 yılda yolcu taşımaya hazır hale gelmesi planlanmaktadır. Konya Metro ile hakkettiği kentsel bir değere de kavuşmuş olacaktır.
Savunma sanayiinde Aselsan ile birlikte Konya’ lı firmaların ortak girişimi ile kurulan ASELSAN KONYA SİLAH SİSTEMLERİ A.Ş Konya’yı savunma sanayinin merkez üslerinden biri haline getirecektir. Beyşehirde üretim yapan silah fabrikalarına üretiminde ve dünyaya açılmasında önemli bir katkı sağlayacaktır.
Burada pek çok alanda yapılan yeni yatırımları sıralayabiliriz. Cumhur ittifakının ülkemize sağladığı güven ve istikrar sayesinde üreticiler yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedirler.
Konya’da  Cumhur ittifakını liderimizden aldığımız emir ve talimatlar doğrultusunda sıkıntısız bir şekilde devam ettirmekteyiz. Bu ortak çalışma ve dayanışma sayesinde belediyelerimiz sorunsuz bir şekilde halkımıza hizmetine devam etmektedir. Bir çok sosyal tesis, park, kütüphane hemşehrilerimizin hizmetine girmiştir. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum beyefendinin katılımlarıyla bir çok temel atma ve açılış gerçekleştirildi
Ülke ve dünya gündeminde neredeyse 1. sırada buluna salgın sebebiyle sıkıntılı günler geçirmekteyiz. Konya ve Türkiye’nin bir çok ilinde kurulan Şehir Hastaneleri ve sağlık yatırımları meyvesini vermiş, tüm dünyanın başına dert olan salgından en az zarar ve en azami hizmet ile mücadelemize devam etmekteyiz.
Sırf iktidar düşmalığı yapmak için tüm bu yatırımları görmezden gelen yok sayan bir zihniyet ile de mücadelemiz devam etmektedir. Terör örgütlerinin radarına girmiş, siyaset yörüngesini kaybetmiş artıklar, adeta falcı gibi gelecekten haber verip milletin derdine deva olmaktan bahsetmekteler. Yeni hükümet sistemini anlayamamışlardır. Liderimiz Sn Dr. Devlet Bahçeli beyin açıklamalarını yineleyelim: “ Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi büyük bir boşluğu doldurdu. Güçlendirilmiş parlamenter sistem çağrıları ise çaresizliğin ıspatı, hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuç bekleyen siyasi acziyetin ilanıdır.”
Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman milletimizin ve devletimizin yanında yer aldık, almayada devam edeceğiz. Liderimiz Sn Dr Devlet Bahçeli beyin emirlerini koşulsuz yerine getireceğiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda yılmadan çalışacağız.
DUYURU: “İnşaatına başlanılan Konya Metrosunun 4 yılda yolcu taşımaya hazır hale gelmesi planlanmaktadır. Konya Metro ile hakkettiği kentsel bir değere de kavuşmuş olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.