Remzi Ay: Çıkacak karara göre hareket edeceğiz

Remzi Ay: Çıkacak karara göre hareket edeceğiz

TFF Amatör Kurul Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay, amatör liglerle ilgili açıklama yaptı.

Ay, TASKK olarak Türkiye Futbol Federsayonu’nun alacağı karara göre hareket edeceklerini belirterek: “ Bilindiği gibi bakanlığımız ve federasyonumuz tarafından tüm futbol ligleri ileri bir tarihe ertelendi. Bizde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu olarak süreci yakından takip ediyoruz. TFF Amatör Kurul olarak çıkacak karar ve yönetmeliklere göre hareket ederek bir sonuca ulaşacağız. Umarım en kısa sürede bu zorlu süreci atlatarak müsabakalarımızı tekrar oynatabiliriz” diye konuştu.
KONYA AMATÖRÜ DE KARARI BEKLİYOR  
Aynı zamanda Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olan Remzi Ay ildeki amatör müsabakalar ile de ilgili şunları söyledi: “ Konya’da ki amatör maçlarımız da alınan karar gereği ertelendi. BAL maçlarımızın tamamlanmasına 4 hafta, Süper Amatör de ise 3maç  ve play-offlar kaldı TFF’den çıkacak karara göre sonrasında bir toplantı yaparak yeni bir  program yaparak ligleri sonlandırmayı planlıyoruz. Umarım kısa sürede  bu olumsuz durumları atlatır, Türkiye ve Konya olarak spor müsabakalarımıza tekrar kavuşuruz.
SPOR MÜSABAKALARINI ÖZLEDİK
Ay, ertlemenin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen spor müsabakalarını kendisinin ve herkesin özlediğini ifade etti.Remzi Ay, “ Sağlık gerekçesi nedeniyle spor müsabakaları ertelendi.ertelemenin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen hepimiz sporu özledik ve faydasını, önemi bir kez daha anlamış olduk. Tüm sporcularımıza ve halkımıza  Korona Virüs belasına karşı alınan tüm önlemlere özenle uymaya davet ediyorum. İnşallah dünyanın başına bela olan bu problemi hep birlikte atlatarak sporla birlikte daha güzel günler geçirmeyi temenni ediyorum” dedi 
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.