Recep Uçar’dan 'Avrupa' yanıtı

Recep Uçar’dan 'Avrupa' yanıtı
Yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarının bu başlangıcı sonrasında yeniden Avrupa hayali kurmaya başladı. Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, bu yönde gelen soruyu cevapladı.

Tümosan Konyaspor’un tarihi sezon başlangıcı taraftarı ve camiayı heyecanlandırdı. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarının bu başlangıcı sonrasında yeniden Avrupa hayali kurmaya başladı. İlk iki haftayı lider tamamlayan Konyaspor’da Teknik Direktör Recep Uçar hedefleri ile ilgili açıklama yaptı

Gaziantep FK maçı sonrasında bir gazetecinin “Bu tarihi başlangıç taraftarın ve camiasının beklentisini değiştirdi Konyaspor’un hedefi değişir mi? Tekrar Avrupa heyecanı yaşar mı” sorusunu şöyle yanıtladı: "Ayaklarımız yere sağlam basması lazım. En başta net söyleyeyim. Genel anlamda fena oyunlar oynamadık. Sezon başı hazırlık kampını iyi geçirdiğimizi düşünüyorum.Ama bizim en büyük gücümüz sezona başlarken de söylemiştim dikkat ettiyseniz geçen seneden korumayı başarabildiğimiz kadro iskeletimiz diye. Burada Kramer gibi, Yusuf gibi Oğulcan gibi 3 oyuncumuzu kaybettik. Şu an itibariyle biz maç maç bakıyoruz. Birinci hedefimiz tekrar söyleyeceğim, oyunumuzu geliştirmek. Zaman zaman iyi sinyaller veriyoruz ve geçen seneki bitirdiğimiz konumun üstünde yer almak istiyoruz. Birçok oyuncumuza gençler de dahil dokunmak istiyoruz. Ama sadece iki maç kazandık. Şu an itibariyle bunları konuşmak çok erken. Ayaklarımız yere sağlam basacak. inşallah Göztepe maçında da en iyi oyun ve mücadeleyle iyi bir sonuç alır ve yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum