Recep Konuk kolları sıvadı!  48 saat içinde adaylığını açıklayacak

Recep Konuk kolları sıvadı! 48 saat içinde adaylığını açıklayacak

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi erken genel kurula gitme kararı aldı. 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimde Recep Konuk da aday olacak. Konuk'un adaylığını 48 saat içinde açıklaması bekleniyor

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi alınan sürpriz bir kararla erken genel kurula gidiyor. Bu yıl yapılacak olan Mali Olağan Genel Kurul, yönetim kurulu kararı ile seçimli genel kurula dönüştürüldü. Aday sayısının fazla olmasıyla birlikte Çumra'da oyların bölüneceği belirtiliyor. Recep Konuk ise sahalara tekrar dönüyor. Konuk'un adaylığını 2 gün içinde açıklaması öngörülüyor.

KONUK'TAN 'SELAMÜNALEYKÜM' PAYLAŞIMI

Recep Konuk, önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Konuk, kollarını sıvadığı bir fotoğrafı paylaşarak, “Selamünaleyküm” yazdı. Bu paylaşım, Konuk'un adaylığını açıklayacağını doğruladı. O paylaşım, yoğun beğeni aldı.

ADAYLAR ÇEKİLECEK İDDİALARI GÜNDEMDE!

27 Temmuz'da yapılacak seçim öncesi adaylığını açıklayan, niyetini beyan eden birçok isim oldu. Bu isimlerin genelde Çumra bölgesinden olması ise “Çumra'da oylar bölünecek” söylentilerini ortaya çıkardı. İddialara göre bu isimlerin büyük kısmı, Recep Konuk lehine adaylıktan çekilecek.

MEVCUT BAŞKAN ERKOYUNCU YİNE ADAY

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu seçimde yine aday olacak. 50 binden fazla delege sayısıyla Türkiye’nin en büyük kooperatifleri arasında olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerini 2021 yılında bugünkü mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu kazanmıştı. O dönem Recep Konuk aday olmayacağını duyurmuştu.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum