Rasyonal Dergisi 5. sayısını tanıttı

Rasyonal Dergisi 5. sayısını tanıttı
Değişimin Kapısını Birlikte Açalım sloganıyla ilk sayısını okurlarıyla buluşturan Rasyonel dergisi, 7den 70e herkese hitap eden içeriği ve renkli görsel tasarımıyla 5. sayısına ulaşmanın gururunu yaşadı.
 Emir Ocakbaşı Restaurant’ta gerçekleşen tanıtım programına çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı. Genel Yayın Yönetmenliğini Mustafa Balkan’ın yaptığı derginin yayın kurulu ise Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Adem Esen, Dr. Mustafa Özgen, Tahsin Soranlar, Mustafa Ülker, M. Sami Topbaş, Yusuf Benli, Hakan Markupçu, Ersin Bal, Galip Marlalı, Alper İnan’dan oluşuyor. Dergide kültür sanat, sağlık, spor, ekonomi, özel araştırma dosyaları ve söyleşilerinde yer aldığı birçok haber bulunuyor.
Konya merkezli olarak çıkan derginin sahipliliği ise As Grup Medya Adına (İmtiyaz Sahibi) Sadrettin Soranlar, Sorumluğu Yazı İşleri Müdürlüğünü de Arif Özer yapıyor. Derginin içeriğiyle ilgili bilgi veren Mustafa Balkan, bundan böyle haber-yorum ağırlıklı bir dergi sunmanın gayreti içinde olacaklarını ve araştırma-inceleme dosyalarına ağırlık vereceklerini aktardı. Balkan, amaçlarının Konya’nın sorunlarını ortaya çıkararak, çözüm önerileri sunmak olduğunu belirterek, derginin bundan sonraki sayılarında da bu çizgide yoluna devam edeceğini söyledi.
HASAN AYHAN 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.