Ramazan pidesi en ucuz bu şehirde satılacak

Ramazan pidesi en ucuz bu şehirde satılacak

Türkiye genelinde Ramazan pidesi fiyatları değişiklik gösteriyor. En ucuz pide satan il belli oldu.

Ramazan pidesi fiyatları merak edilirken Türkiye'de en ucuz pideyi satacak olan il belli oldu.

Ramazanın başlamasına günler kaldı. Ramazan pidesi fiyatları 300 gram 10 lira olarak açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ise flaş bir paylaşım geldi. İBB Halk Ekmek Ramazan pidesi fiyatını 5 lira olarak belirledi.

pide.jpg

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, pide fiyatını açıkladı. Balcı, Türkiye genelinde 300 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Halk Ekmek ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.

"YÜZDE 60-62 FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ MEYDANA GELDİ"

Ramazan pidesi fiyatını duyuran Balcı, "Bu sene Türkiye genelinde azami uygulanacak fiyat, 300 gramı 10 TL olarak uygulanacaktır; kilogram fiyatı 33 TL. Bu sene yaklaşık %60-62 fiyat değişikliği meydana gelmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Balcı ekmek fiyatları için, "Yaklaşan Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ekmek fiyatında bir değişiklik yok ülke genelinde ekmek 5TL; gündemimizde ekmek fiyatında bir değişiklik bulunmuyor" dedi.

İMAMOĞLU: PİDE FİYATI 5 LİRA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Ramazan pidesi fiyatını 5 lira olarak duyurdu. İmamoğlu, "Vatandaşlarımız Ramazan’da 300 gramlık pideyi 5 TL'den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum