Radyocular Gazeteciler Televizyoncular Cemiyetinden Cacabey Meydanının Adının Değiştirilmesi Önerisi

Radyocular Gazeteciler Televizyoncular Cemiyetinden Cacabey Meydanının Adının Değiştirilmesi Önerisi

Radyocular Gazeteciler Televizyoncular Cemiyeti Cacabey Meydanının adının değiştirilerek ‘Demokrasi Meydanı’ olmasını istedi.Radyocular Gazeteciler Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Sait Yanık, darbe g...

Radyocular Gazeteciler Televizyoncular Cemiyeti Cacabey Meydanının adının değiştirilerek ‘Demokrasi Meydanı’ olmasını istedi.

Radyocular Gazeteciler Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Sait Yanık, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz tarihinden itibaren Kırşehirlilerin Cacabey Meydanını bir an olsun boş bırakmadığını ve bu nedenle meydanın adının Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesi önerisinde bulunduğunu söyledi.

Cemiyet Başkanı Yanık, “Cacabey Meydanı yapılışından bu tarafa birçok siyasi partiye ev sahipliği yapıp birçok Demokratik Sivil Kuruluşlarının meydan olarak seçtiği protestoların veya fuar alanının oluşumunda birçok kitle örgütlerini topladı.

15 Temmuz 2016 tarihinden bu yana da FETÖ PDY Terör Örgütünün darbe girişimi sonrasında Cacabey Meydanında Kırşehirliler akın etti ve bir an olsun bu alandan ayrılmadı.Demokrasinin millete ait olduğunu Cacabey Meydanında toplanan binlerce kişi gösterdi. Bu nedenle şehrin yöneticilerine çağrıda bulunuyoruz.”dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.