Prof. Koç: Konya’da yeni  sağlık yatırımları sürüyor

Prof. Koç: Konya’da yeni sağlık yatırımları sürüyor

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç inşaatları hızla devam eden ve kısa bir süre içerisinde yeni yerlerine taşınacak olan, 4 No’lu, 10 No’lu ve 63 No’lu aile sağlığı merkezlerini ziyaret ederek buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile fikir alışveri

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç inşaatları hızla devam eden ve kısa bir süre içerisinde yeni yerlerine taşınacak olan, 4 No’lu, 10 No’lu ve 63 No’lu aile sağlığı merkezlerini ziyaret ederek buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile fikir alışverişinde bulundu.

Özellikle son 5 yıl içerisinde fiziki şartları uygun olmayan aile sağlığı merkezlerinin çoğunu yeni binalarına taşıdıklarını hatırlatan Prof. Dr. Koç, ziyaret ettiği 3 aile sağlığı merkezinin de artık modern mimari projesi, geniş iç mekânı ve kaliteli iç tefrişat malzemeleri ile çok daha güzel ve çağdaş şartlarda hizmet sunacağını söyledi.

Konya’nın örnek bir model ortaya koyarak tüm sağlık tesislerini hızla yenilemeye devam ettiğini vurgulayan Prof. Dr. Koç, yenilenen aile sağlığı merkezlerinin ve 112 istasyonlarının sağlık alanında kaliteyi yükselttiğine dikkati çekti. Prof. Dr. Koç, Hem hastaların hem de sağlık çalışanlarının iyi şartlarda hizmet vermek ve hizmeti almak durumunda olduğunu belirterek, çalışan memnuniyetini üst düzeyde sağlayarak verimli bir çalışma ortamı hazırlamak ve bunun sonucunda da hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma amacında olduklarını söyledi.

Göreve başladıkları andan itibaren birinci basamak sağlık hizmeti sunan sağlık tesislerinin tamamını yerinde görerek ihtiyaç ve eksikliklerini tespit ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Koç, fiziki şartları oldukça kötü durumda olan aile sağlığı merkezleri ile 112 acil istasyonlarının yenilenmesi adına hızla çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.