Prof.Dr. Mustafa Karataş Hoca Yunak’ta Vatandaşlarla Buluştu

Prof.Dr. Mustafa Karataş Hoca Yunak’ta Vatandaşlarla Buluştu

Yunak ‘ta Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Rahmet İklimi ve Nefis Terbiyesi" konulu konferans ta Prof.Dr. Mustafa Karataş vatandaşları bilgilendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak  Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği kültür ve sanat faaliyetleri şehir konferansları kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mustafa Karataş

Yunak’lı vatandaşlarla buluştu.Yunak İMKB Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programda , Mustafa Karataş tarafından İslam dininin güzellikleri , ahlak ilminin dile yansıması  ve İslam dininde çocuk terbiyesi gibi çeşitli konularda bilgiler verildi.Gerçekleştirilen konferans Karataş tarafından okunan dualarla  ile sona erdi.

Konferansa katılan Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ,’’ engin bilgisi ve doyumsuz hitabıyla katılımcılara güzel bir gün yaşatan Mustafa Karataş’a teşekkür ederek ,   bundan sonraki süreçte kültürel ve sosyal etkinliklerin daha yoğun şekilde devam edeceğini söyledi.’’

Program sonunda Başkan Konak tarafından  Mustafa Karataş’a çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.Programa Başkan Ali  Konak’ın yanı sıra  Başkan Yardımcısı Hacı Erşan , Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Coşkun , Yunak İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan , Hayırsever vatandaşlar , öğrenciler ve Yunak halkı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.