Potanın Kartalı Denizli’nin konuğu

Potanın Kartalı Denizli’nin konuğu

Lider Büyükşehir Hastenesi Konyaspor Basketbol bugün deplasmanda Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile karşılaşacak. Saat 18.00’da başlayacak müsabaka Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda oynanacak.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol bugün deplasmanda Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e konuk olacak. Saat 18.00’da başlayacak müsabaka Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda oynanacak.

Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet elde ederek zirveye çıkan Konyaspor Basketbol, puan cetvelinde dördüncü sırada yer alan Merkezefendi Belediyespor engelini de kayıpsız geçerek, galibiyet serisini sürdürmek ve liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde geride kalan 6 haftayı 3 galibiyet, 3 yenilgi ile kapattı. Denizli ekibi 9 puanla 4’üncü sırada bulunuyor Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da geride kalan haftalarda takımın en skorer ismi Oğulcan Baykan oldu. 24 yaşındaki şutör gard, 6 maçta 108 sayı kaydetti. Maç başı 18 sayı ortalaması yakalayan Oğulcan Baykan, TBL ‘sayı krallığı’nda 4. sırada yer alıyor. Ligin sayı krallığının zirvesinde ise Sigortam. Net’ten Brayon Blake 136 sayıyla ilk sırada yer alıyor

Yabancısız, sakatlık ve Covid-19 vakaları sebebiyle oldukça dar bir rotasyonla mücadele etmek zorunda kalan yeşil-beyazlı ekip, geride kalan 6 maçın 5'ini kazanma başarısı gösterdi. Ligin zirvesinde olan Dev Kartal, zorlu bir maç trafiğinden geçecek. Geçtiğimiz hafta ligin iddialı ekiplerinden Yalovaspor'u sahasında mağlup eden Cengiz Karadağ'ın ekibi, üst üste ligin en yüksek bütçeli takımları olan Merkezefendi Belediyesi Denizli ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk için kurulan ve kadrolarında önemli oyuncuları barndıran rakiplerle zorlu maçlara çıkacak Konyaspor Basket, zorlu virajı da geçerek liderliğini sürdürmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.