Potada yarı final heyecanı yaşanacak 

Potada yarı final heyecanı yaşanacak 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Süper Lige yükselme yolunda yarın yarı final ilk maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip saat 17.00’de Semt 77 Yalovaspor ile Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda karşılaşacak 

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonu play-off yarı final heyecanı başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’la eleyen Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, üç maç sonunda Kocaeli BŞB Kağıtspor’u geçmeyi başaran Semt 77 Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele yarın saat 17.00’de başlayacak. Maç TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

TBL play-off yarı finalinde üç maç kazanan takımlar finale yükselecek.

 İlk 2 karşılaşmayı evinde oynayacak Konyaspor Basket, serideki ilk maçına bugün saat 17.00'de, ikinci maçına 30 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de çıkacak. Yalova'da oynanacak serinin 3. maçı ise 2 Haziran Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak. Serinin 4. ya da 5. maça uzaması durumunda diğer maçların programı daha sonra açıklanacak.  Konyaspor Basket, önce finale yükselmek, oradan da ING Basketbol Süper Ligine yükselmeyi hedefliyor. 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket'in normal sezonun son döneminde kadrosuna kattığı  Robert Upshaw, müthiş bir performans sergiliyor. Upsaw’ın bu performansını yarı final maçlarında sergilemesi bekleniyor.  Amerikalı pivot, play-off serisine çok iyi başladı. Balıkesir karşısındaki ilk mücadelede 20 sayı, 11 ribaunt ile oynanan 27 yaşındaki pota altı oyuncusu, ikinci maçta ise tam anlamıyla çılgın bir performans sergiledi. Mücadeleyi 39 sayı, 11 ribaunt, 2 asist, 3 blok ile tamamlayarak galibiyetin mimarı oldu. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.