Potada hafta içi mesaisi

Potada hafta içi mesaisi

Ligde kötü bir performans ortaya koyan Konyaspor Basketbol sezonun 24. hafta maçında bugün evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 18.00’da başlayacak mücadele seyircisiz oynanacak

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Konyaspor Basketbol sezonun 24. hafta maçını bugün sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’a karşı oynayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda seyircisiz oynanacak karşılaşmanın başlama saati 18.00. Maçı Yücel Çilingir, Dağder Dağlı ve Batuhan Söylemezoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

Basketbol 1. Ligi'nde performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor Basket, hafta sonu Bursa'da Finalspor karşısında ağır bir yenilgi daha alarak istikrarsız performansını sürdürdü. Yeni koçu Okan Çevik ile ikinci maçında ağır bir mağlubiyet alan dev Kartal, ligde 23. haftayı 11 galibiyet ve 12 yenilgi ile 10. sırada tamamladı. Deneyimli koç, takımın sergilediği kötü performansla hayal kırıklığına uğrarken, kalan dönemde oyuncuların maksimum performanslarına ulaşması adına gayret gösterecek. Sezona doğrudan Süper Lig'e çıkmak adına başlayan Konyaspor Basket, sergilediği kötü performansla saha avantajını da zora soktu. Temsilcimizin play-off çeyrek fınalde saha avantajını yakalaması adına sezonu ilk 5 içinde tamamlaması gerekiyor. Dev Kartal, normal sezonda kalan 7 haftada bu hedefini gerçekleştirmeye çalışacak. Ligde bugün oynanacak 24. hafta maçlarının programı şu şekilde:

Bugün:

18.00 Semt77 Yalovaspor - Bandırma Kırmızı

18.00 Konyaspor - Manisa Büyükşehir Belediye

18.00 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor - Final Gençlik

18.30 Budo Gemlik Basketbol - Mamak Belediyesi

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum