Polisin Ziyaretçileri Çocuklar Oldu
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, polislik mesleğini sevdirmek ve yakından tanımalarına imkan vermek için 33 öğrenciyi kabul etti. Öğrenciler emniyeti gezerek, meslek hakkında bilgi aldı.
İl Emniyet Müdürlüğü, 'Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun' projesi kapsamında etkinlikler yapmaya devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, çocukların bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini sağlıklı olarak tamamlamaları ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeleri, hayatlarına belli ideallerle pozitif anlamda devam edebilmelerine imkan sağlamak istiyor. Emniyet teşkilatının tanıtımının yapılarak polislik mesleğinin sevdirilmesi amacının da güdüldüğü proje kapsamında her okuldan öğrencilere emniyet müdürlüğü gezdiriliyor.
Bu kapsamda Çocuk Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri nezaretinde Gazipaşa İlkokulu'nda öğrenim gören 33 öğrenciye hizmet binaları Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü (Kent Güvenlik Sistemi), Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü gezdirildi. Polislik mesleğini tanıtıcı klipler izlettirildi.
Çocuk Şube Müdürlüğü ile ilgili bilgilendirmeler de yapılarak, öğrenciler yapılan ikramların ardından uğurlandı.
CİHAN
Kaynak:



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.