"Peygamber Yolu" Konferansına Yoğun İlgi

"Peygamber Yolu" Konferansına Yoğun İlgi
Aksaray Girişimci İşadamları Derneği tarafından düzenlenen "Peygamber Yolu" konferansı yoğun ilgi gördü.

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği tarafından düzenlenen "Peygamber Yolu" konferansı yoğun ilgi gördü.

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) Kutlu Doğum Haftası'nın yaklaşması münasebetiyle üyelerine, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'i daha iyi anlayabilmek ve onun yolunun yolcuları olabilmek adına Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda “Peygamber Yolu” konferansı düzenledi. Gazeteci ve Yazarlar Vakfı Genel Sekreteri Muharrem Atlı’nın sunumuyla gerçekleşen konferansa yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in peygamberlik gelmeden önce 'El Emin' olarak anıldığını ancak peygamberlik geldikten sonra düzenleri bozulan müşrikler tarafından bu sıfatının unutulduğunu anlatan Muharrem Atlı, "Efendimize türlü hakaretler ve iftiralar atıldı. Buna göre ister işadamı, ister yönetici her ne olursa olsun Müslüman’ın en büyük özelliğinin elinden ve dilinden emin olunan kişi olmaları olduğunu ifade etti.

Öte ayndan, “Herkes O'nu Okuyor” ödüllü kitap okuma yarışmasına başvuruların Aksaray'da 15 bin kişiyi geçtiği ve katılmak isteyenlerin www.herkesonuokuyor.com adresinden başvurabileceği belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.