Peugeotda yılsonu fırsatları

Peugeotda yılsonu fırsatları

Peugeotda tüm modellerde mevcut kampanya şartlarının yanı sıra 2 bin YTLye varan ek indirim imkânı sunuluyor.

Peugeot, yılsonuna kadar 8 bin 100 YTL’ye varan nakit avantajları veya 20 bin YTL’ye 12 ay faizsiz imkânları ile dikkat çekiyor.

Uyararslan Peugeot Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Uyararslan Aralık ayı sonuna kadar devam edecek kampanyalarına ilginin iyi olduğunu belirterek, “Aralık ayı sonuna kadar Peugeot 207 modelinde 4 bin 850 YTL’ye varan nakit ödeme avantajı veya 10 bin YTL krediye 18 ay 0 faiz imkânı, Peugeot 308 modelinde 4 bin 200 YTL’ye varan nakit ödeme avantajı veya 10 bin YTL’le 12 ay 0 faiz imkânı ve Peugeot 407 modelinde 8 bin 100 YTL’ye varan nakit ödeme avantajı veya 20 bin YTL’ye 12 ay 0 faiz imkânı Peugeot Finans güvencesi ile sunuluyor” dedi.
YILIN TİCARİ ARACI
Türkiye’de üretilen ve 2009 Yılının Ticari Aracı seçilen Peugeot Bipper Van 1.4 HDi versiyonu Aralık ayında ekstra indirimler ile 20 bin 240 YTL’den, Kombivan versiyonu ise 22 bin 500 YTL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bipper Kombi Dinamik ve Bipper Kombi Sportif özel serilerinde sunulan aksesuar avantajının yanı sıra 23 bin 100 YTL anahtar teslim fiyatları dikkat çekiyor.
Uyararslan Peugeot Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Uyararslan, “Bipper Kombi, hafif ticari yüklerle birlikte konforlu yolcu taşıma imkânını aynı anda sunmakta olan bir araç. Araç içinin düzenlenmesi ile 4 kişi ve 285 kilogram yük taşınmasını yanı sıra, koltukları katlayarak 2 bin beş yüz litrelik yük taşıma kapasitesine ulaşabilmektedir. Ekonomik 1,4 HDİ motor, yakıt tasarrufu sağlamanın yanında çevreye de saygılı. Bipper Kombi araçlar her kesimden talep görüp beğenilmektedir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.