Petrol rezervi müjdesi! 100 bin varille emekli bayram edecek

Petrol rezervi müjdesi! 100 bin varille emekli bayram edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de halkla buluşarak önemli bir müjdeyi paylaştı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Erdoğan, konuşmasında ülkenin enerji sektörüne ilişkin önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Petrol sahasındaki rezervlerin artmasıyla birlikte, emekliler için umut verici bir gelişme yaşandı. Petrol rezervlerindeki artış, emeklilerin gelecekteki maddi güvencesini sağlama konusundaki endişelerini azaltırken, daha rahat bir yaşam sürebilecekleri beklentisini güçlendirdi.

"HEPSİ BİRBİRİNDEN ZORLU ÇOK SAYIDA MESELEYLE AYNI ANDA MÜCADELE EDİYORUZ"

Bütün bunları söylerken insanların günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları asla görmezden gelemeyeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorsunuz biz ekonomide önceliği istihdama ve üretime veriyoruz. Bu konuda gayet iyi gidiyoruz. Ancak dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor. Üstelik enflasyonun yol açtığı maliyetlere ilaveten 6 Şubat depremlerinin ekonomimize yüklediği 104 milyar dolarlık faturayla da karşı karşıyayız." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin başkaları gibi sadece bir krizle değil, hepsi birbirinden zorlu çok sayıda meseleyle aynı anda mücadele ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Amacımız, Türkiye Yüzyılı rotamızı koruyarak, bu fırtınalı küresel iklimden ülkemizi selamete çıkarmaktır. Hamdolsun bugüne kadar yaşanan onca sıkıntıya rağmen vatandaşlarımıza mahcup olacak bir kırılmaya meydan vermedik. Küresel bir felakete dönüşen Kovid-19 salgınının hem sağlık hem de ekonomik yönünü başarıyla idare ettik. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın ateşinin ülkemize sıçramasına izin vermeyerek, devletimizin çıkarlarına, vatanımızın güvenlik ve istikrarına halel getirmedik. Türkiye'yle birlikte tüm dünyaya olumsuz etkileri olan bu savaşın bir an önce sona ermesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz."

ÇALIŞANLARIMIZ VE EMEKLİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ.

Gabar’da günde 35 bin varil petrol çıkarıyoruz. Bu 100 bin varile çıkacak. Aile kurumlarının kaynağı da işte buradan geleceğini belirten erdoğan şunları söyledi: "Gabar'da günlük 35 bin varil petrol çıkartıyoruz. Bu sayıyı artırıp 100 bin varile çıkarttığımızda aile kurumlarının kaynağı da buradan gelecek inşallah ekonomide hızlı bir ivme kazınıp vatandaşlarımızın refah kat sayısın artıracağız."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum