Pervari'de Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Araçlar Yolda Mahsur Kaldı

Pervari'de Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Araçlar Yolda Mahsur Kaldı
Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zincir takmadan yola çıkan çok sayıda araç, mahsur kaldı.

Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zincir takmadan yola çıkan çok sayıda araç, mahsur kaldı.

Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine araçların kurtarılması için karayollarına ait bir adet Greyder, Siirt-Pervari karayolu Kubik köyü yakınlarında kara saplanan araçları kurtardı. Zincirsiz yola çıktıklarını belirten Ahmet Duranel adlı sürücü, "Bir toplantıya katılmak üzere Siirt’in Pervari ilçesine geldik. Toplantı sonrası Pervari-Siirt karayolu arasında 1.650 rakımlı bölgede yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldık. Karda anide bastırdığı için ne yapacağımızı şaşırdık. Nihayet karayollarına ait greyder imdadımıza yetişti." dedi.

Siirt Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan, Pervari’nin yüksek kesiminde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücülerin dikkatli olması uyarısında bulunurken, kar nedeniyle kapanan yolların açıldığını söyledi.

Güldoğan, Pervari’ye gidecek araçların zincir takmaları uyarısında bulundu. Kara saplanan araçlar kurtarıldıktan sonra, zincir takarak yollarına devam etti
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.