Pekyatırmacı ve Açıkgöz’den ziyaretler

Pekyatırmacı ve Açıkgöz’den ziyaretler

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında öğrenci, sanayi ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Genel Merkez tarafından 31 ilçede eş zamanlı başlatılan “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programının sonunda AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ana kademe, gençlik ve kadın kolları ile sonrasında ise mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişare etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gönüllü ve Meryem Semerci eşlik etti.

ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Ziyaretin ilk etabında Hatice Hatun Külliyesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz külliyede eğitim alan çocuklarla bir araya gelerek eğitimcilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Açıkgöz gelecek nesile yapılan yatırımın çok kıymetli olduğuna vurgu yaparak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya böyle bir hizmeti ilçe halkına kazandırdığı için teşekkür etti.

Yoğun ve dolu dolu geçen bir günü AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile tamamladıklarını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Sayın vekilimizi Selçuklumuzda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ziyaretleri sebebiyle kendisine teşekkür ediyor ve meclis çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaret günün anısına Başkan Pekyatırmacı’nın İpek Yolu Konakları eserini Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e takdimi ile son buldu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.