Palut, Kravets’in üzerini çizdi

Palut, Kravets’in üzerini çizdi

İlhan Palut Galatasaray maçında golcü eksiği olmasına rağmen Ukraynalı oyuncu Artem Kravets’i kadroya almadı. Kravets’in devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Konyaspor’un genç teknik direktörü İlhan Palut Galatasaray maçında golcü sıkıntısı yaşamasına rağmen yeşil-beyazlı ekibin Ukraynalı hücum oyuncusu Artem Kravets’i kadroya almadı.

Galatasaray karşısında koronavirüse yakalanan Sokol Cikalleshi ile birlikte sakatlığı bulunan Ahmed Hassan ve Mpoku kadroda yer almadı. Yeşil-beyazlı ekipte ileri uç hattında Boşnak orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic oynadı. Golcü oyuncuların yokluğunda teknik direktör İlhan Palut Artem Kravets’i kadroya dahi almadı. Genç teknik adam maç sonunda Kravets’i tamamen kendi tercihiyle kadroya almadığını söyledi.

Genç teknik adam maç sonrası Kravets ile ilgili yaptığı açıklamada : "Tamamen benim tercihimdi. Faydalanmak istemedim." dedi."Faydalanmak istemedim." ifadesini düzelten Palut, "İnsan faydalanmak istemez mi? Faydalanabileceğimizi düşünmedim. İlk cümlemi düzeltiyorum. Takım olarak faydalanabileceğimizi düşünmedim. Bu tamamen benim öngörüm, analizim ve kararım." şeklinde görüş belirtti

İlhan Palut böylesine zorlu bir maçta golcü eksiği olmasına rağmen Ukraynalı oyuncuyu kadroya almayarak Kravets ile çalışmak istemediğinin mesajını net bir şekilde verdi. Artem Kravets’in devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray maçı kadrosuna alınmayan Ukraynalı forvetin eşi de sosyal medya hesabından Palut’un bu kararına tepki gösterirken,taraftarlarla da tartıştı.

2020-2021 sezonunda Konyaspor’da 29 maça çıkan Ukraynalı oyuncu 9 golle takımının en golcü ismiydi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum