Palut kaybetti seri sona erdi

Palut kaybetti seri sona erdi

Fenerbahçe'ye sahasında mağlup olan Konyaspor'un Süper Lig'deki yenilmezlik serisi sona erdi. Bu maçla birlikte teknik direktör İlhan Palut da ligdeki ilk yenilgisini aldı

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 3-0 yenildi. Bu maçla birlikte Konyaspor’un 4 maçlık yenilmezlik serisi de son buldu.

Yeşil-beyazlı ekip, 24. haftada deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Beşiktaş maçından sonra oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Anadolu Kartalı, İsmail Kartal' ın son maçı olan Beşiktaş yenilgisi sonrası İlhan Palut ile anlaşmış ve Palut çıktığı 4 maçta yenilgi almamıştı. Konyaspor yeni teknik direktörü ile Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'u mağlup ederken, Gaziantep FK ve Başakşehir ile berabere kaldı. Genç teknik adam idaresinde ligdeki ilk yenilgi Fenerbahçe karşısında geldi.

3 GOL BİRDEN YEDİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut 4 maç sonra yenilgi siftahı yaparken yeşil-beyazlı ekip yeni teknik adamı ile ilk kez 3 gol birden yedi. Konyaspor Denizlispor maçını 2-0 kazanırken Yeni Malatyaspor karşısında müthiş bir geri dönüşle 3-2 galip gelmeyi başarmıştı. Gaziantep ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı ekip Başakşehir deplasmanından ise 1-1’lik skorla döndü. Fenerbahçe maçına kadar kalesinde 3 gol görmeyen İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor pazartesi günü oynanan maçta sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip Palut yönetiminde çıktığı 5 maçta 6 gol atıp 6 gol yedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum