Özbey Hijyenik’ten deprem bölgesine destek sürüyor

Özbey Hijyenik’ten deprem bölgesine destek sürüyor

Özbey Hijyenik tarafından Kahramanmaraş merkezli yıkıcı etkilere sahip deprem sonucunda bölgede hayatını sürdürmekte olan bebek ve çocukların kullanması için ‘Elbebek’ çocuk bezi çeşitlerinden oluşturulan yardım kolileri, Hatay deprem bölgesine Özbey Hijy

Özbey Hijyenik tarafından Kahramanmaraş merkezli yıkıcı etkilere sahip deprem sonucunda bölgede hayatını sürdürmekte olan bebek ve çocukların kullanması için ‘Elbebek’ çocuk bezi çeşitlerinden oluşturulan yardım kolileri, Hatay deprem bölgesine Özbey Hijyenik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Özbey’in talimatı ile teslim edildi.

Hatay’a giden ve AFAD koordinasyon merkezini ziyaret eden Fehmi Özbey, “Özbey Hijyenik Ürünleri firması olarak Elbebek çocuk bezi çeşitlerinden oluşan yardım kolilerimiz Hatay deprem bölgesine ekip arkadaşlarımız tarafından teslim edildi. Bölgeye yardımlarımız sürecek. Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diyoruz. Bu zor günleri birbirimize kenetlenerek aşacağız. Özbey Hijyenik olarak her zaman bizlere düşen görevi yapacağız ve yardımlarımız devam edecektir” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.