"Oyuncularımı kutluyorum"

"Oyuncularımı kutluyorum"

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 1-0 kazandıkları Göztepe maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden, aldıkları galibiyetten ötürü kutluyorum" dedi.

Deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup ettikleri Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulunan İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut şunları söyledi: “Geçen hafta bizi ligdeki durum anlamında rahatlatan bir galibiyet almıştık. Maç sonu açıklamamızda da geri kalan 3 maçta Konyaspor camiasına, futbol takımına yakışır bir mücadele ve sonuçlarla sahada olmak istediğimizden bahsetmiştik. Aslında bugün tam da öyle bir Konyaspor vardı sahada. 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmayan, iyi mücadele eden bir takımdık. İkinci yarı bu mücadelemizi hucümsal girişimlerle de destekledik, zenginleştirdik ve buradan güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden, aldıkları galibiyetten ötürü kutluyorum. Yine aynı yerdeyiz. İki maçımız kaldı. Çok kısa sürede oynayacağımız iki maç. Bu iki maçta da camiamıza, takımımıza yakışan mücadeleyi gösterip iyi sonuçlarla sezonu kapatmak istiyoruz”

TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ  

Göztepe'yi yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Konyaspor'un teknik sorumlusu Ersan Parlatan, galibiyeti taraftara armağan etti.

Süper Lig'in 40. hafta karşılaşmasında Konyaspor'un deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, Göztepe deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Parlatan: "Göztepe'ye fazla alan bırakmak istemedik, kazandığımız toplarla atak yapmaya çalıştık ancak bunu başaramadık. İkinci devre oyun kurgumuzda farklılığa gittik. Biraz daha etkili olup daha çok gol girişimlerinde bulunduk. Penaltı pozisyonuyla maçı 1-0'a götürebildik ve çok değerli bir galibiyet aldık. Küme düşmemeyle ilgili çok önemli adım attık. Camiamızda büyük bir sevinç var. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Kalan iki maçımızı en iyi şekilde bitirip sezonu tamamlayacağız."

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.