Oyuncaksız çocukların yüzünü güldürdüler

Oyuncaksız çocukların yüzünü güldürdüler

Seyit Öztürk. Gönüllü olarak yerel, ulusal, uluslararası resmi kulüpler, topluluklar, gönüllülük çalışmaları yapan kurumlar, dernekler ve sivil toplu kuruluşlarında aktif bir şekilde görev alarak nice yüzlerde arkadaşları ile tebessüm oluyor. 

İlköğretim ile eğitim hayatına başladığı andan itibaren katıldığı veya sorumluluk alarak düzenlediği sayısız sosyal, kültürel, gönüllülük, yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projeleri ile Konya'da tebessümün ismi Seyit Öztürk. Gönüllü olarak yerel, ulusal, uluslararası resmi kulüpler, topluluklar, gönüllülük çalışmaları yapan kurumlar, dernekler ve sivil toplu kuruluşlarında aktif bir şekilde görev alarak nice yüzlerde arkadaşları ile tebessüm oluyor. 

Pandemi sürecinde de arkadaşları ile birlikte sosyal sorumluluk ve gönüllülük çalışmalarına devam eden Seyit Öztürk, ''Sebebi kelimeler ile anlatılabilir mi hiç bilmiyorum bu güzel duygunun. Mutlu oluyor ve hayattaki diğer birçok şeye karşı motive oluyorum tarifi olmayan bu güzel duygular ile. Minik bir yüreğin yüzündeki tebessüm yüreğinde ki umut, ihtiyaç sahibi ve zor durumda olan birisinin bir ihtiyacını giderdiğimde veya aracı olduğumda ve daha nicesi tarifi olmayan güzel duygular sayesinde. Geçtiğimiz yıl başkanlığını yürüttüğüm Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü'müz ile birlikte destek verenlerimizin destekleri sayesinde ülkemizin birçok şehrinede uzanarak 1000'i aşkın çocuğa ulaşarak yüzlerindeki bir tebessüm ile yüreklerinde ki umut olduk, bu çalışmalarımızın birçoğunu Kahraman Şehitlerimizin anısına gerçekleştirerek aziz hatırasını yâd ediyoruz. Asıl Tebessümün İsmi Medya Kulübümüz ve arkadaşlarım. Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği'ndeki abi ve ablalarımı da unutmamak gerek onlara da çok teşekkür ederim. Gönüllü çalışmalar ile benim tanışmama vesile olan desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Engin, Erhan, Bedirhan ağabeylerime ve GSB Konya Gençlik Merkezi'ndeki bir aile ortamı oluşmasına vesile olan değerli müdürlerime, ağabeylerime, ablalarıma çok teşekkür ederim. Geçirmekte olduğumuz pandemi süreci dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve hasta vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Rahatsızlığı dolayısıyla şuan hastanede tedavi görev gören kardeşim içinde dua bekliyorum. Bu süreci en kısa süre de  atlatmak temennisiyle lütfen kurallara uyalım, virüs tedbirlerimizden daha güçlü değil. Bu haber çalışması içinse emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim'' dedi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.