Osmanlı Gümüş ikinci şubesini açtı

Osmanlı Gümüş ikinci şubesini açtı

Gümüş sektörünün lider firmalarından Osmanlı Gümüş, ikinci şubesini Mevlana Caddesi üzerinde açtı. Mağazada özellikle el işçiliği gümüş takılar ve setler dikkat çekiyor.

Osmanlı Gümüş Satış Müdürleri Ahmet Aka, Şükrü Büyükserin ve Ali İhsan Erbörü, yıllardır Mevlana Çarşısı’nda faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, Mevlana Caddesi üzerinde açtıkları ikinci mağazalarında çok daha otantik ve işçilik değeri yüksek ürünlere yer verdiklerini ifade etti.

2-14.jpg

Osmanlı Gümüş Satış Müdürü Ahmet Aka, yeni mağazalarında usta isimlerin eserlerini müşterilere ulaştıracaklarını ifade ederek, “Mağazamızda yüzükten tespihe, takıdan hediyelik eşyaya kadar binlerce çeşit gümüş ürünlerini bulmak mümkün. Özellikle el işçiliği ürünlere bu mağazamızda daha çok yer vermeyi planladık. Sektörün usta isimlerinin el emeği göz nuru tasarladığı gümüş takıları ve tespihleri uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştıyoruz” diye konuştu.

2-13.jpg

Şükrü Büyükserin ise koleksiyon ürünlerinin gümüş severler tarafından büyük ilgi gördüğüne dikkati çekerek, “Osmanlı Gümüş zaten uzun yıllardır nadide ürünlerin satıldığı mağaza olarak bilinir. Kişiye özel, başka yerde bulunamayacak ürünler satmaya gayret ediyoruz. Bunun için de işinin ehli, usta insanlarla çalışıyor, ürünler üretiyoruz. Yeni mağazamızda koleksiyonluk ürünlerimiz yer alıyor. Eşi benzeri olmayan, sadece bir tane üretilmiş ürünler bunlar. O yüzden, gümüşe ilgi duyan herkeste heyecan uyandırıyor. Gümüş sektörü daha çok göz zevkine ve emeğe hitap eden bir sektör. El işçiliğinin yoğun olduğu bir sektör. O yüzden farklı görünmek isteyen, binlerce model içerisinde kendine yakışanı bulmayı düşünen herkesi Mevlana Caddesi üzerinde açılan yeni mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

2-12.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum