Osman Gazi İlkokulu’nda futbolun şampiyonu 4/C oldu

Osman Gazi İlkokulu’nda futbolun şampiyonu 4/C oldu

Sancak Mahallesi Osman Gazi İlkokulu’nda futbol heyecanı yaşandı. 4.sınıflar arasında düzenlenen turnuva birbirinden renkli ve çekişmeli maçlara sahne olurken tüm rakiplerini yenen 4/C sınıfı şampiyon oldu.

Sınıf öğretmenliğini Onur Beştemir’in yaptığı 4/ C sınıfı turnuvanın ilk maçında 4/A sınıfı ile karşılaştı. Beştemir’in öğrencileri bu maçı 7-2 gibi farklı bir skorla kazandı. 4/C sınıfı ikinci maçta biraz zorlansa da rakibi 4/B sınıfını 3-2 yenerek adını finale yazdırdı.

Final maçında 4/E sınıfı ile karşılaşan Onur Beştemir’in öğrencileri 5-1 gibi farklı bir skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın hakemliğini yapan Rehberlik Öğretmeni Gökhan Yiğit’in son düdüğü ile birlikte Onur Beştemir ve öğrencileri şampiyonluğun sevincini saha içerisinde yaşadı. Maçlar boyunca öğrencileri yalnız bırakmayan veliler de saha dışından bu sevince ortak oldu.

4/C sınıfını şampiyonluğa ulaştıran kadro şu isimlerden oluştu: Bertuğ, İsmail, Semih, Yusuf, Reşat, Furkan, Halil, Muharrem, İslam, Mesut, Yuşa, Alpaslan, Ali Baran, Zekeriya, Hasan, Mustafa, Elhasan.

Sınıf Ögretmeni Onur Beştemir öğrencilerini takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıttıkları ve yardımlaşmayı eni iyi şekilde yaptıkları için kutlayarak mücadelelerinden dolayı hepsini tek tek tebrik etti.

SAİT ÇELİK

bertug.jpeg2.jpeg3.jpeg5.jpeg6.jpeg7.jpeg8.jpeg11.jpeg10.jpeg4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum