Oryantiringde şehitleri anma şampiyonası Osmaniye’de yapıldı

Oryantiringde şehitleri anma şampiyonası Osmaniye’de yapıldı

Türkiye Oryantiring Federasyonu; 2022-2023 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2. Kademe Yarışları 21-23 Ocak 2023 tarihleri arasında en çok şehit veren il olan Osmaniye’de yapıldı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “

Yarışmalara 102 kulüp, 465 Kadın ve 717 erkek sporcu olmak üzere toplamda bin182 sporcu katıldı. Sporcularımız, üç gün süren yarışmalarda havanın açık ve güneşli olması nedeniyle oldukça keyifli bir yarışma çıkardılar. Dervişli köyü mevkiinde “1. Etap Orta Mesafe Yarışı” ile start alan yarışmamız, güney çevre yolu yürüyüş ve bisiklet parkında son gün “Sürat Yarışı” ile tamamlandı. Yarışmaya, şehit sporcu ailelerimiz de, onur konuğu olarak katıldı.

Yarışmanın son gününde; ödül töreni sırasında,DORİ Dergimizin ilk sayısında yer alan Online Bilgi Yarışması sonucunda dereceye giren, İzmir’den Ahmet Erdoğan(Ferdi Sporcu) ve Ankara’dan Aziz Kızıltaş’a (AOSK) ödülleri verildi.

Yarışma boyunca büyük bir özveri ile çalışan “Temiz Çevre Sorumlusu” sporcu ve gönüllülerimize de Teşekkür Belgesi verildi.” ifadeleri kullanıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.