OptaCan’ın gördüğünü Montella görmüyor mu ?
Tümosan Konyaspor’da adeta kariyer sezonunu yaşayan Adil Demirbağ milli takım aday kadrosunda kendine yer bulamadı. Beşiktaş maçının ardından haftanın 11’ine de seçilen başarılı stoper bu sezon ikinci kez bu başarıyı yakaladı. Trendyol Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Beinsports’un paylaştığı ve OptaCan’ın verilerine göre Süper Lig 28’inci haftasının en iyi 11’inde Adil Demirbağ da yer aldı
KARİYER SEZONUNU YAŞAYAN ADİL’İN MİLLİ TAKIM İSYANI
Adil, yeşil-beyazlı forma ile bu sezon çıktığı 27 resmi maçın tamamında ilk 11’de başladı ve 2 gol 3 asistlik katkı sağladı.
Tüm bu başarılı performansa rağmen A Milli takımın aday kadrosunda kendine yer bulamayan tecrübeli stoper sabredip çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Adil Demirbağ, Beşiktaş maçı sonrasında Milli Takım aday kadrosuna davet edilmemesine ilişkin soruya Kuran-ı Kerim’den bir ayetle cevap verdi. Başarılı stoperin cevabı şu şekilde;“Buna bir ayetle cevap veriyim. ‘Allah sabredenlerle beraberdir’ Allah şu an nasip etmiyorsa daha iyisini nasip edecektir”
Spor kamu oyu ise “OptaCan’ın gördüğünü Montella görmüyor mu” sorusuna cevap bekledi
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.