"Öncelik sağlanmıştı ama ilerleme sağlanamadı"

"Öncelik sağlanmıştı ama ilerleme sağlanamadı"

Birlik Haber-Sen Konya Şube Başkanı Nedim Akan, PTT çalışanlarının aşılamada öncelikli grupta yer alması için yetkililere çağrıda bulundu.

Akan, “Birlik Haber-Sen’in girişimleri sonucunda PTT A.Ş. çalışanlarına aşı takviminde öncelik sağlanmıştı. Ancak aradan geçen süreye rağmen bir gelişme kat edilemedi” dedi. Birlik Haber-Sen’in konu üzerine PTT A.Ş. personeline desteğini vurgulamak ve gündem oluşturmak adına konuyu sosyal medyaya taşıdığını dile getiren Başkan Akan, şunları söyledi: “Bir saatin içinde binlerce destek mesajı yayınlandı.

Birlik Haber-Sen yoğun mesaisi sonucu PTT A.Ş. çalışanlarına aşı takviminde öncelik verilmiş ve ikinci sıralamada yerini almıştı. Ancak aradan üç aylık bir süreç geçmesine rağmen bir çalışma sergilenmedi. Bununla beraber tüm kısıtlamalara rağmen PTT A.Ş. personeli çalışmalarına tam kapasite devam etti.

Vakaların arttığı ve riskin yoğunlaştığı bu süreçte PTT A.Ş. personelin bir an önce aşılanması için ve yine personelin yaşadığı bu sorunu göz önüne getirmek amacıyla Birlik Haber-Sen Genel Merkezi öncülüğünde Türk geneli PTT Çalışanlarının katıldığı Twitter üzerinden #hashtag çalışması gerçekleştirdi.

Birlik Haber-Sen Konya Şubemiz öncülüğünde Konya  PTT çalışanları da bu etkinliğe büyük destek verdi.

Yaklaşık bir saat süren hashtag çalışmasında, PTT A.Ş. çalışanlarından, ailelerinden ve vatandaşlardan da büyük destek geldi. Kısa süre içerisinde binlerce tweetin paylaşıldığı gündem başlığı binlerce mesaja ulaştı. Konu Twitter ve sosyal medya gündeminde yerini aldı ve büyük ses getirdi. Biz, risk grubunda yer alan PTT çalışanlarımızın bir an evvel aşılanmasını istiyoruz.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.