‘Önceliğimiz her zaman Konya’

‘Önceliğimiz her zaman Konya’

CHP Konya Milletvekili aday adayı ve önceki dönem CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Konya’nın sorunları bizim için her zaman öncelikli oldu ve olmaya devam edecek bu minvalde bir siyaset yürüteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili aday adayı ve önceki dönem CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, gazetemize nezakete ziyaretinde bulundu. Bektaş, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya geldi.

ŞEHİR İÇİN PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Ziyarette projelerinden bahseden Bektaş, “Konya Türkiye’nin ortasında yer alması sorunlarında tam ortasında olması ile örtüşüyor. Konya’nın sorunlarını çözmek bunlar ile ilgili farkındalık oluşturmak adına ciddi çalışmalar ortaya koydum. Bu sorunları dana yüksek perdeden dile getirmek için aday adayı oldum. Konya’nın sorunları bizim için her zaman öncelikli oldu ve olmaya devam edecek bu minvalde bir siyaset yürüteceğiz. Konya’nın son zamanda ciddi bir su problemi var su problemleri ile ilgili olarak su çalıştayları, tarım çalıştayları gerçekleştirdik. Konya’dan tüm odalardan aldığımız bilgiler ile ciddi bir raporlar hazırladık ve bunu hazırlıklarını tamamladık. İktidarımız döneminde bu projeleri ortaya koyacağız. Konya sadece değil Kafkasları Balkanları besleyebilecek çok verimli toprakların bulunduğu büyük bir şehir” dedi.

KONYA’NIN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Bektaş, tarımın gerilediğini ve üreticinin sorunlarının arttığını ifade ederek, “Tarım Konya’nın can damarı. Konya tarıma bağılı sanayide zirve bir kent. Tarıma bağlı sanayide ihracatın yüzde 70’ini gerçekleştiren bir kent olmasına rağmen bu ihracatı gerçekleştirirken sağlam adımlar atarken deniz yoluna bağlanmış değiliz. Mersin limanına bağlanma noktasında bir girişim olmadı. Su probleminde olduğu gibi Konya’nın uluslararası ekonomik merkezlere bağlanma noktasında da bir hamleye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu noktalarda da çalışmaları sürdüreceğiz. Her zaman Konya’nın değerlerine sahip çıkmaya çalıştık ve çalışamaya devam edeceğiz” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Bektaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

SAİT ÇELİK


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.