On puanlık maç

On puanlık maç

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, yarın oynanacak Antalyaspor maçının kendileri için çok çok önemli olduğunu, özellikle de taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Konyaspor’un bundan sonraki maçlarının final niteliği taşıdığını söyledi. Düzkaya, Denizlispor maçında hat etmedikleri bir yenilgi aldıklarını, dolayısıyla da çok üzüldüklerini belirterek, yarın oynanacak olan Antalyaspor maçında kazanmaktan başka bir şeyi düşünmediklerini söyledi.  Denizlispor maçında, özellikle ikinci yarıda iyi bir futbol ortaya koyduklarını, iyi futbolun sonucu yansımadığını, zaman zaman da hata yaptıklarının bilinmesi gerektiğini ifade eden Düzkaya, şöyle konuştu: “Her takımın yaptığı gibi savunmada bazı hatalar yaptık. Bunlar futbolun doğasında olan şeyler.  Ancak, oyun disiplininden kopmadık. Rakibimiz hatalarımızı değerlendirmeyi bildi. Bizim için Denizlispor maçı geride kalmıştır. Ancak,bu maçtan dersler çıkardığımızı söyleyebilirim. Şimdi önümüzde çok önemli bir Antalyaspor maçı var. Bu maçı kazanmaktan başka çıkar yolumuz olmadığını camia olarak biliyoruz. Bunun için de herkes ikri kişilik oynayacak, herkes iki kişilik destekleyecek ve bu maçı kazanacağız” dedi.

Düzkaya, Antalyaspor maçının Konyaspor için hayati önem taşıdığını anlatarak, şunları kaydetti: “Konyaspor’un bundan sonraki maçları final niteliği taşıyor. Artık iç sahada puan vermek istemiyoruz. Evimizdeki maç kazanamama sterisini Antalyaspor galibiyetiyle sona erdirmek istiyoruz. Ancak, bu maçı sadece futbolcuların üzerine de yüklemek yerine bütün şehrin bir sorumluluk almasını istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Kendi sahamızda üç puana uzanacağız. Bunu başarmaya mecburuz.”

TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Antalyaspor ile yarın oynanacak karşılaşmanın ligdeki konumlarını belirlemek ve ileriye daha moralli bakmak adına da son derece önemli olduğuna işaret ederek "Taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Onlarında katkısıyla bize göre 10 puan değerindeki maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Antalyaspor maçının önemi geçtiğimiz hafta şanssız bir şekilde kaybettiğimiz Denizlispor maçının ardından bir kat daha arttı. Bütün hedefimiz Antalyaspor karşılaşmasını kazanmak. Ligde kolay maç yok. Bunun bilincindeyiz. Sezon başından beri kendi sahamızda kazanamıyoruz. Bu maç hem bu konudaki şanssızlığımıza son vermek hem de ilerleyen haftalara daha moralli bakmak adına bizim için son derece önemli. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Konyaspor ara transferde kadrosuna dahil ettiği oyuncularla ligin en kaliteli takımlarından biri oldu. Bu kalitemizi hem oyun hem de skor anlamında ligin ikinci yarısıyla birlikte ortaya koymaya başladık. Antalyaspor karşılaşmasında bunu bir kez daha tekrarlayıp haftayı ihtiyacımız olan galibiyetle kapatacağımıza inancımız tam" şeklinde konuştu.

BU MAÇ 10 PUANLIK MAÇ

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Onların desteğini yanımızda gördüğümüz zaman bu takımımıza son derece olumlu yansıyor ve performansımız bir kat daha artıyor. Maçın Cumartesi günü öğle saatlerinde oynanacak olması bizi az da olsa sıkıntıya sokuyor. Ama ben takımımıza gönül veren taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayacaklarına ve son düdüğe kadar destekleyeceklerine inanıyorum. Antalyaspor maçı bana göre 3 değil 10 puan değerinde bir maç. Alacağımız galibiyetle bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı evlerine mutlu bir şekilde göndermek istiyoruz. Onların desteğiyle Antalyaspor maçını kazanacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

KARTAL DA SON ÇALIŞMA BUGÜN

Yarın, ligde tehlike hattının hemen üzerinde yer alan Antalyaspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da bu karşılaşmanın hazırlığı dün yapılan taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürüldü.. Basına kapalı olarak Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların neşeli ve istekli olmalarının dikkat çektiği öğrenildi. Antrenmandan sonra tesislerde kampa giren Kartallar, bugün de tesislerde ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar.  Kartal’da, Antalya maçında Serhat Akyüz, Serhat Akın, Mustafa Er, Koray, Caner ve Erdal formda giyemeyecek. Yeni transferlerden Musa’nın ise hemen hemen hazır olduğu, teknik adamların görev vermesi halinde oynayabileceği bildirildi. Alınan bilgilere göre, Konyaspor teknik adamlarının, kırmızı kart cezalısı Serhat’ın yerine bu futbolcuya ilk 11’de forma verebileceği öğrenildi. Teknik adamların, Serhat dışında son iki maçta sahaya çıkardıkları 11’i ise bozmak istemedikleri ileri sürüldü. Öte yandan, maçın biletleri de dünden itibaren  2-30 lira arasında değişen ücretlerle Biletx gişelerinden satışa çıkartıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.