Öğür ve Yılmaz  aileleri akraba oldu

Öğür ve Yılmaz aileleri akraba oldu

Şehrimizin tanınmış simalarından Öğür ve Yılmaz aileleri evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, Recep ve Sema Nur çifti de bir ömür mutluluğa ‘evet’ demenin sevincini yaşadı.

Saffet ve Fadime Öğür çiftinin oğlu Recep ile Memiş ve Müslüme Yılmaz çiftinin kızı Sema Nur dünya evine girdi. Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi Kır Bahçesi’nde gerçekleşen nikah ve düğün merasimine, siyaset ve iş dünyasının seçkin simaları katıldı. Öğür ve Yılmaz aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilenirken, davetlilere geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi.

whatsapp-image-2023-09-18-at-10-04-40.jpegRecep ve Sema Nur çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler. Merhaba Gazetesi olarak, Recep ve Sema Nur çiftine mutluluklar diler, Öğür ve Yılmaz ailelerini de tebrik ederiz.

whatsapp-image-2023-09-18-at-10-04-40-1.jpeg

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.