Nuri Mehtap bıraktı

Nuri Mehtap bıraktı

Konyasporda hem futbolculuk hem yöneticilik hem de menajerlik görevlerinde bulunan Nuri Mehtap, yeşil-beyazlı ekibin selameti açısından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Mehtap’ın istifası kabul edildi
 

 

Konyaspor’da sular bir türlü durulmuyor. Futbolcular, basın sözcüsü, yöneticiler derken şimdi de genel menejar Nuri Mehtap, yeşil-beyazlı ekipteki görevinden istifa etti. Mehtap’ın istifasını yönetime sunduğu ve yönetiminde de bunu kabul ettiği öğrenildi. Görevi bırakmasıyla ilgili bir açıklama yapan Nuri Mehtap, bugüne kadar Konyaspor’a hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Asıl olan Konyaspor’un başarısı ve devamlılığıdır” dedi. Nuri Mehtap’ın açıklaması şöyle:

 

YAŞADIĞIM SÜRECE KONYASPORLUYUM

 

Haziran 2008 başından bu yana görev yapmaktayım. Konyaspor’un her kademesinde alınan görev, kutsaldır, değerlidir. Daha önce olduğu gibi bu seferde, bu bilinç ile hizmet nasip oldu. Bu kez profesyonel olarak yaptığım bu görevde, daha önce, yazılı çizili olmayan, hayli maddi katkılarımın olduğunu çalıştığım insanların çoğu yakından bilir. Konyasporumuzun süper lige çıkmasında tuzumuzun olup olmadığı da herkesin malumudur. Konyamızda yaşadığımız süre içinde, gerek iş hayatımda, gerekse sosyal hayatımda nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu da, bana yakın olan herkes bilir. Bu anlamda, düne ait hayatımdan olduğu gibi bundan sonraki hayatımda da kendimle gurur duyacağım. Konyaspor’un her kademesinde görev yaptım. Futbolcu olarak başladığım Konyaspor serüvenim yönetici olarak devam etti. Konyasporumuza da "hamiler" sayesinde değil, beni seven ve bana inanan insanlar sayesinde geldim. Yaşadığım süre içinde de Konyaspor ile ilgilenmeye, hizmete hazır olmaya devam edeceğim. Çünkü Konyaspor adına birikimim Konya'da yaşayan herkesten fazla oldu. Bu konuda da asla mütevazi olmayacağım.

 

GİRAY HOCAYA SAHİP ÇIKILSIN

 

2008-2009 sezonu Konyaspor için çok kritik bir başlangıca sahne oldu. Yeniden yapılanma ile karşı karşıya bir Konyaspor vardı. Görev alan insanlar da bu görevi, yapılabilecek en iyi şekilde yapmışlardır. Bundan da kimsenin asla kuşkusu olmasın. Raşit Çetiner ile lige başlamanın şanssızlığını Konyaspor yaşamıştır. Fakat Giray Bulak gibi bir teknik adamla çalışmak da Konyasporun en büyük şansıdır. Bunun kıymetini bilmeli ve Giray Hocamıza sonuna kadar destekçi olmalıyız. Burayı kimsenin atlamamasını özellikle rica ediyorum.

 

BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİDİR

 

Konyasporumuz çok kritik bir dönemden geçmektedir. Burada herkesin üzerine düşeni yapma mecburiyeti vardır. Hizmet eden insanların sağlıklı, dinamik ve verimli olma mecburiyetleri olmalıdır. Bu dönem adına, şahsen oldukça yorulduğumu ve yıprandığımı biliyorum. Bu süreçte kenara çekilmem ve dinlenmem gerektiği kanaatine vardım. Sezon başında beni göreve getiren başta Başkanımız Mehmet Ali Kuntoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulumuza sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Çalıştığımız süre içinde güvenlerini ve desteklerini esirgemediler. Herkese şükran borçluyum. Bu bir nöbet işidir, değişiklikler doğaldır. Asıl olan Konyasporun başarısı ve devamlılığıdır. 

 

MADDİ SIKINTI SÜRÜYOR

 

Konyaspor, küresel mali kriz yüzünden zor anlar yaşıyor. Ara transfer döneminde 5 ya da 6 oyuncuyu renklerine bağlayacağını açıklayan yeşil-beyazlılar, ilk olarak transfer sayısını 2’ye düşürdü, ardından da düşük performansları nedeniyle takıma katkı sağlamadığı için gönderilen Mustafa Er’e af kapısını araladı. Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla merhaba demek isteyen Konyaspor’un planları ekonomik kriz nedeniyle bozuldu.

 

Ara transfer döneminde takıma kazandırılarak ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde çıkmanın planlarını yapan yeşil-beyazlılar, ekonomik kriz nedeniyle transfer yapamıyor. Şehirden destek beklediğini defalarca duyuran Konyaspor Yönetimi, maddi destek gelmemesi durumunda takıma kazandırılması istenen oyuncularla anlaşma sağlayamayacak. İçerisinde bulunduğu maddi yetersizlik nedeniyle ara transfer döneminde zor günler geçiren ve alternatif çözümler üreten Konyaspor, bonservis bedeli düşük olduğu için tercih edilen Kartalsporlu Yasin Çelik ile anlaşma sağlamadan yollarını ayırmıştı.

 

İlk yarıda Teknik Direktör Giray Bulak’ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda 5 ya da 6 oyuncuyu renklerine bağlayacağını açıklayan yeşil-beyazlılar, geçen zaman içerisinde alınacak futbolcu sayısını Bülent Bölükbaşı ve Serhat Akın’dan yana kullanarak 2’ye düşürürken, ilk yarının son haftalarında verim alınamadığı gerekçesiyle kendilerine yeni bir kulüp bulması istenilen Fatih Egedik ve Mustafa Er’in durumu için yeniden masaya oturarak bir değerlendirme yapmayı ve bu 2 oyuncuyu yeniden kadrosuna katmayı planlıyor. Fatih ve Mustafa’nın Konyaspor kadrosunda yer alıp almayacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken, Kocaelisporlu Bülent ve Serhat transferinde de sona yaklaşıldığı, resmi sözleşmenin imzalanabilmesi için bonservislerinin boşa çıkmasının beklenildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum