Nejc Skubic golle döndü

Nejc Skubic golle döndü

İttifak Holding Konyaspor'da, 26.haftadaki Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sonrası geçen hafta Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyen Nejc Skubic, bu hafta Demir Grup Sivasspor maçında oynadı ve golünü attı.

İttifak Holding Konyaspor'da, 26.haftadaki Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sonrası geçen hafta Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyen Nejc Skubic, bu hafta Demir Grup Sivasspor maçında oynadı ve golünü attı. Sloven futbolcu aynı zamanda bu sezon ki ilk golünü kaydetmiş oldu. Önceki yıllarda attığı gollerle takımının başarısında önemli rol oynayan Skubic, bu sezon 25.lig maçında ilk kez topu ağlarla buluşturdu. Tecrübeli futbolcu, en son 27 Ocak 2019'da Konya'da oynanan ve Konyaspor'un 2-0 kazandığı Antalyaspor maçında gol kaydetmişti.

Bu sezon Süper Lig’de ilk golünü atan Nejc Skubic, çok şanssız bir sezon geçirdiklerini belirtirken, galibiyeti kaçırdıklarını için üzgün olduklarını söyledi Sloven sağ bek, “Açıkçası bir şeyler söylemek zor. Tüm sezon boyunca başımıza gelenler inanılmaz. İki puan kaybettik. Önümüzde 6 maç daha var. Bunlara konsantre olmalıyız. Kalan dönemde galibiyetler için odaklanmalıyız” ifadesini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum