Nejc Skubic gol siftahını Malatya’da yaptı  

Nejc Skubic gol siftahını Malatya’da yaptı  

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Konyaspor deplasmanda Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederken maçın ardından Musa Çağıran, Skubic ve Bytyqı açıklama yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Konyaspor deplasmanda Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederken maçın ardından Musa Çağıran, Skubic ve Bytyqı açıklama yaptı

MUSA ÇAĞIRAN: ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

Hem maçı hem Malatyaspor'un durumunu değerlendiren Musa Çağıran: "Malatyasporlu oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. İyi bir maç çıkardılar. Maçın zor olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlandık. İyi bir başlangıç yaptık ve golü bulduk. Rakip kırmızı kart yedi ve 2. golü bulduk. Böyle maçlar çok zor maçlardır. Allah kimseye yaşatmasın tabii... Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Bunun yanında karşılık vermeniz gerekiyor. İlk devre iyi karşılık verdik ama 2. devre ilk 15-20 dakika bunu yaptık diyemem. Zaten 2. golü yedik. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yememiz bizi üzdü. Sonuçta iyisiyle kötüsüyle bu maçı bitirdik. Hedeflerimize doğru gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini çaldırmak istiyoruz." 

İKİNCİ OLMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ

Ittifak Holding Konyaspor'da Nejc Skubic, sezonun ilk golünü attı 

Geçmiş sezonlarda Konyaspor'un en golcü isimlerinden olan Nejc Skubic, bu sezon ilk golünü Yeni Malatyaspor maçında attı. Takımın en istikrarlı oyuncularının başında gelen Skubic'in ligde 3 de asisti bulunuyor. Takımına katkı sağıamasından ötürü mutlu olduğunu kaydeden deneyimli oyuncu, kalan 4 maçta ikinci sırayı almak adına sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. 

Nejc Skubic: "Bizim açımızdan ilk yarı Konyaspor oyuna hakimdi. 2. yarı bu oyunu sergileyemedik. Sonuçta hedeflerimiz doğrultusunda önemli galibiyet aldık. Bu maçı unutup diğer maçlara hazırlanmalıyız.Her zaman geç değildir, sonuçta bugünkü golümle birlikte takımıma katkıda bulunmuş oldum. Önümüzde 4 maç var. 2. olmak için yolumuza devam edeceğiz."

HAYALİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ 

Konyaspor’un başarılı kanat oyuncusu Zymer Bytyqi ise maçla ilgili olarak şunları söyledi : "En iyi performansımız değildi bugün. Sezon başından bu yana sergilemiş olduğumuz en iyi performans değildi ama sonuçtan önemlisi 3 puanı aldık. Bu oyuncularımıza, hocalarımıza, Konya halkının en büyük hayali. Bunu gerçekleştirebilirsek gurur duyacağız."

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.