Nakipoğlu, Aygır Yaylası’nda

Nakipoğlu, Aygır Yaylası’nda
Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Birimi tarafından, geçen hafta sonu hastane personeline yönelik bir piknik düzenledi.

Hastane tarafından geleneksel olarak düzenlenen piknik, bu yıl Konya’nın Bozkır ilçesi doğal güzelliklerinden biri olan su çıktığında (Aygır Yaylası) gerçekleştirildi. Hastane personeli ve doktorları yakınlarıyla katılarak temiz havada stres atma fırsatı buldu.
Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyma Betül Yalçınyavuz, sağlık sektöründe verilen hizmetin kalitesine dikkat çekerek, çalışanların hastane bünyesinde en üst seviyede hizmet vermesi noktasında kurum içi halkla ilişkiler çalışmaları çerçevesinde böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti. 
Hizmet sektöründe çalışan personelin motivasyonunun çok önemli olduğunu ifade eden Yalçınyavuz; “Bu geziler sayesinde çalışanlarımız, hem aileleriyle eğlenme fırsatı bulmakta hem de çalışma arkadaşlarıyla kaynaşmaktadırlar. Hastanemizin daha iyi konuma gelmesi çalışanlarımız sayesinde olacağından, onların işyerine karşı motivasyonları büyük önem kazanmaktadır. Bu nedenle çalışanlarımızın motivasyonun en üst seviyede tutmak için çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Bu piknik de bu çalışmalardan bir tanesidir” dedi.
Yalçınyavuz, Halka İlişkiler ve Tanım Birimi olarak bu noktada ki çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.