Mutlu ve Güneş aileleri akraba oldu

Mutlu ve Güneş aileleri akraba oldu

Eski Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bölge Başkanlarından Yusuf Güneş ve eşi Meral Güneş’in oğulları Mahmut ile Fadimana- Cemalettin Mutlu çiftinin kızları Esma bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, dünyaevine girdi.

Yıldız Köşkü Düğün Bahçesinde gerçekleştirilen düğün Merasimine Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, Anadolu Gençlik Derneği Konya Bölge Sorumlusu Ceylani Kılıç, başsavcılar, avukatlar, Güneş ve Mutlu ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

adsiz-001.jpg

KONYA DÜĞÜN PİLAVI İKRAM EDİLDİ

Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Düğünde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi

Merhaba Gazetesi olarak Esma ve Mahmut çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Mutlu ve Güneş ailelerini de tebrik ederiz.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.