Mustafa Sami Soylu: Teröristle Müzakere Edilmez, Mücadele Edilir..   

Mustafa Sami Soylu: Teröristle Müzakere Edilmez, Mücadele Edilir..  

Siyasi Partilerin Konya’daki Selçuklu İlçe Başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı

BBP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Sami Soylu 

Teröristle Müzakere Edilmez, Mücadele Edilir..

 Sevgili hemşehrilerim ve kıymetli okurlar, öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Sizlere bu yazımda bazı muhalefet partilerinin ''insan hakları ve kadın hakları'' adı altında gösterdiği duruşların kendilerini nereye götüreceği ile ilgili düşüncelerimi  paylaşacağım. Fakat öncesinde kamuoyunda tartışılan 2 konuda sizlere bilgi vereceğim.

Bilindiği üzere Genelbaşkanımız Sn. Mustafa Destici geçtiğimiz günlerde Cumhurbaskanı Erdoğan ve heyeti ile birlikte ABD ye bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyarette çekilen bir hatıra fotoğrafı servis edilerek, ABD ye açılan Türk Evini konuşmayan muhalefet medyası bu fotoğraf üzerinden cumhurbaşkanlığı makamını ve genel başkanımızı alay konusu yapmak istemişti.

''Erdoğan ABD ye gitti, Biden ile görüşemedi, Destici ile görüştü'' şeklinde haberler yapan bu aşağılık zihniyetin bahsettiği gibi bir durum söz konusu değildir ve servis edilen fotoğraf yalnızca hatıra fotoğrafıdır. Genel başkanımız Mustafa Destici talep ettiği her dönemde Cumhurbaskanımız ve tüm devlet makamıyla görüşebilecek bir mevkide devletine, milletine ve partisine hizmet etmektedir.

Bir diğer konu ise mültecilere karşı tutumuyla ara ara gündem olmaya çalışan Ümit Özdağın, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden genel başkanımıza yaptığı akıl verme girişimidir.

Kendisi Büyük Birlik Partisini, hükümetin gösterdiği mülteci politikasını desteklemekle itham etmiştir.

Büyük Birlik Partisinin mülteci konusundaki tutumu ilk günden beri aynıdır. Başından beri sınırlarımızın dışında güvenli bölge kurularak, kadınların ve çocukların savaşın dışında tutulmasını öneren partimize kendine yakışan bir ağızla akıl vermeye çalışan bu şahısa öncelikle ülke olarak tarafı bulunduğumuz uluslararası anlaşmaları okumasını, anlamasını ve şovmenliği bir kenara bırakmasını tavsiye ediyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin karşılaştığı en büyük isyan girişimlerinden biri olan 6-7 ekim olaylarının yıldönümünü geride bıraktık. Başta Yasin Börü olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Pkk terör örgütünün meclisteki temsilcisi HDP ve dönemin eş başkanı terörist Selahattin Demirtaş tarafından başlatılan bu isyan girişiminde 46 vatandaşımız hayatını kaybetmişti, 682 vatandaşımız yaralanmıştı.

Tamda bu isyanın yıldönümünde terörist selehattin demirtaşın eşi bir ulusal kanalda canlı yayına çıkarılarak büyük bir algı operasyonu yapıldı.

Daha önce de başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere ve bir çok siyasi tarafından yapılmış bu algı operasyonuyla; Başak Demirtaş sanki kader mahkumu masum bir babanın, masum ve hasret dolu ailesi gibi lanse edilmek isteniyor.

Hükümete olan düşmanlığı nedeniyle, bir teröristin eşine saygı duyan ve her fırsatta kol kanat geren bu muhalefet anlayışını asla kabul etmedik ve etmeyeceğiz.

Milliyetçi, muhafazakar gelenekten geldiğini belirten siyasi partilerin ve genel başkanlarının, düşmanımın düşmanı dostumdur tutumunu son derece üzgün bir şekilde takip ediyoruz.

Düşmanınızın düşmanı; öcalanın heykelini dikeceğiz diyen, kardeşi dağda mehmetçikle savaşan, 6-7 ekim olaylarının baş sorumlusu, Yasin Börü ve 46 vatandaşımızın katili TERÖRİST SELAHATTİN DEMİRTAŞ dır.

Bu terörist nasıl sizlerin dostu olabilir?

Bu teröristle kahvaltı hayalleri kurarken anadoluda ki seçmenin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Bu teröristin eşini sempatik göstermeye çalışırken, binlerce şehit annesinden nasıl oy isteyeceksiniz?

Başak demirtaş eşini ziyaret edebiliyor. Çocukları terörist babalarını ziyaret edip kucaklayabiliyor. Fakat gariban anadolu insanı şehit evlatlarının, şehit verdiği eşlerinin yalnızca mezarından toprağını kokluyor.

Evet bizler de Büyük Birlik Partisi olarak bir muhalefet partisiyiz.

Oy pusulasında ki en büyük rakibimiz 1. parti olan Ak Partidir.

Fakat bizler asla sizin gibi erdoğanın karşısında aday olmus, terörist selehattin demirtaşı ve ona oy vermiş seçmeni potansiyel oy olarak görmedik, görmeyeceğiz!

Kalbinde zerre kadar selahattin demirtaş sevgisi olan seçmenin oyuyla kurulacak Büyük Birlik Partisi İktidarını rabbim bizlere yaşatmasın.

Anadolu da şehit annelerinin, şehit eşlerinin yüzlerine bakamayacak hale geleceksek rabbim bize bu iktidarı yaşatmasın.

Elbet gün gelecek ve bu ülkeyi Şehit Muhsin Yazıcıoğlunun evlatları, alperenleri, dava arkadaşları yönetecek.

O gün geldiğinde, Milliyetçi, Muhafazakar, Demokrat Büyük Birlik Partisi kadroları ülke yönetiminde söz sahibi olduğunda, değil terörist demirtaş, değil ona sempati duyan hainler, ona bu ülkede sigara veren bakkalla bile yüzleşeceğiz.

Sevgili hemşehrilerim, insan haklarını selahattin demirtaş ve sempatizanları üzerinden, kadın haklarını başak demirtaş ve onu sempatik bulan kitle üzerinden bizlere lanse ederek Pkk terör örgütünün sivil üyelerini gündemde tutmaya çalışanlara en güzel cevabı verecek olan sizlersiniz.

Çözüm süreci döneminde mevcut iktidarın yaptığı ihanet girişiminin bedelini ülkece yüzlerce şehit vererek ödemiştik.

Şimdi görüyoruz ki iktidarda söz sahibi olsa yeniden teröristle müzakere sürecine girecek muhalefet partileri mevcut.

Fakat eminim ki hep şehit olunca hatırlanan anadolu insanı, terörist sempatizanı bu partilere asla iktidar yüzü göstermeyecektir.

 Büyük Birlik Partisi olarak her zaman söylediğimiz gibi ''teröristle müzakere edilmez, Mücadele Edilir.'' diyorum ve hepinizi saygı, sevgi, hürmetle selamlıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.