Mustafa Reşit Akçay'dan üzen haber: Entübe edildi

Mustafa Reşit Akçay'dan üzen haber: Entübe edildi

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan İttifak Holding Konyaspor eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın solunum şikayeti nedeniyle entübe edildiği öğrenildi.

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan İttifak Holding Konyaspor eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın solunum şikayeti nedeniyle entübe edildiği öğrenildi. Akçay'ın ciğerlerinde, uygulanan enfeksiyon tedavisi sonrasında olumlu tepki görülmedi. 62 yaşındaki teknik adam, entübe edildi. Hastaneden konu hakkında kısa sürede açıklama yapılması bekleniyor. Körfez ekibinin teknik direktörü Akçay, önceden ağır bir Covid-19 süreci geçirmişti.

"HASTAMIZ İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERİLMEKTE"

KTÜ Farabi Hastanesi, geçtiğimiz gün Akçay'ın durumu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Covid-19 Hastalığı sonrasında evinde oksijen ve ilaç tedavisi görmekte iken, üç gün önce solunum sıkıntısının artması nedeniyle, başka bir kurumdan hastanemize sevk edilen Sn. Mustafa Reşit Akçay’ın hastanemiz yoğun bakım ünitesindeki takip ve tedavisi devam etmektedir. Hastamızın genel durumu orta düzeyde olup, yüksek akımlı oksijen altında ve ilaç tedavisi ile kan oksijen düzeyi normal sınırlarda tutulmaktadır. Genel durumunda bir iyileşme ya da kötüye gidiş gözlenmemiştir. Yoğun çaba ile hastamızın eski sağlığına kavuşması için gayret gösterilmektedir.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum