Mustafa Güçlü’den Karababa’ya tebrik ziyareti

Mustafa Güçlü’den Karababa’ya tebrik ziyareti

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, “Fair Play Büyük Ödülü alan ilk Türk” unvanlı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şube Başkanı İsmet Karababa’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

“Faır Play Büyük Ödülü Alan İlk Türk Bay Faır Play İsmet Karababa” adlı kitabı hakkında Dr. Mustafa Güçlü’ye bilgi veren ve hem kaleci, hem antrenör iken başından geçen olaylar ile Faır Play hakkında açıklamalar yapan TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, kitabının iki bölümden oluştuğunu belirterek “Bundaki gayem, Faır Play olgusunun hayatıma nasıl girdiğini, benim için çok önemli olan bu ödüle giden yolda, çocukluğum, çevrem, umutlarım, hayallerim velhasıl yaşanmışlıklarımı anlatmaya çalıştım. Bu sebeple eserimin gelecek nesillere “Temiz Toplum, Temiz Spor” anlayışının kazandırılmasına yardımcı olacağını ümit ediyorum” şeklinde özetledi. Karababa, ziyaretten büyük onur duyduğunu belirterek “Bay FAIR PLAY” adlı eserini imzalayarak takdim etti.

Faır Play ödüllü Karababa’nın başına gelenleri dinleyen Dr. Güçlü, efsane tenis oyuncusu Arthur Ashe’nin “Neden Tanrı kötü bir hastalık için seni seçti?” sorusuna verdiği “Zorluklar insanı güçlü yapar. Mutluluklar ise insanı tatlı yapar. Başarı insanı ışıldatır. Ama yalnız Tanrı, yolumuza devam etmemizi sağlar. Tanrı’ya asla “Niye Ben?” diye sormayın…” cevabını hatırlatarak “Bu dünya bir imtihan yeri. Bu sınavda başımıza ne gelirse gelsin Allah’a “Neden ben” demeyen adam olmak çok önemli. Bu kitabı yazmaktan ve Faır Play gibi bir ödülü bileğinizin hakkıyla, spor hayatınızda dürüst kaldığınız için sizi tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

Ziyarette gazeteci – yazarlar Mustafa Balkan ve Hikmet Peker ile şair-yazar Tayyar Yıldırım da hazır bulunarak teşekkürlerini ilettiler.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.