Mustafa Genç'in yeğenleri erkekliğe ilk adımını attı

Mustafa Genç'in yeğenleri erkekliğe ilk adımını attı

Şakalak Tarım Makinelerinin sahibi Yusuf Genç'in torunları, Mustafa Genç’in yeğenleri, Naciye- Fatih Genç’in evlatları Yusuf ve Berat Genç, Çiftsan Botanik Bahçesinde düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını atmanın mutluluğunu yaşadı

Şakalak Tarım Makinelerinin sahibi Yusuf Genç'in torunları, Mustafa Genç’in yeğenleri, Naciye- Fatih Genç’in evlatları Yusuf ve Berat Genç, Çiftsan Botanik Bahçesinde düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını atmanın mutluluğunu yaşadı.

2-2.jpg

Şakalak Tarım Makinelerinin sahibi Yusuf Genç'in torunları, Mustafa Genç’in yeğenleri, Naciye- Fatih Genç’in evlatları Yusuf ve Berat Genç, Çiftsan Botanik Bahçesinde düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını atmanın mutluluğunu yaşadı. Genç ailesi misafirlerini, “Oğullarımız; Yusuf ve Berat’ın sünnet merasimlerinde siz sevgili siz sevgili dostlarımıza da aramızda görmekten mutluluk duyarız…” mesajı ile davet etti. Genç ailesi gelen misafirlerini kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Gerçekleştiren düğünde misafirlere geleneksel Konya Pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Yusuf ve Berat’a geçmiş olsun der, Genç ailesini de tebrik ederiz.

EYYÜB KARAKUZU


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.