Müslüman oldu, işinden atıldı!

Müslüman oldu, işinden atıldı!

Avusturyalı Avrupa dövüş sanatları şampiyonu Wilhelm Ott, Nisan ayında kendisinin ve hanımının Müslüman olduğunu açıkladı. Ott, hanımının tesettüre girdikten sonra işinden atıldığını açıkladı.

Avrupa dövüş sanatları şampiyonu Wilhelm Ott, kendisi gibi, İslâm’ı seçen ve tesettüre giren eşi ile gurur duyduğunu belirtti. Şampiyon dövüşçü, “Yüce Allah’ı her geçen gün daha çok seviyoruz ve her zaman yanımızda olduğunu hissediyoruz” diye konuştu. Wilhelm Ott, hanımı ve kendisinin yaşadığı değişim ve dönüşümü şu sözlerle anlattı:

“Ben ve eşim hiç kimsenin baskısı olmadan tam bir inançla İslâm’ı seçtik. Eşim İslâm’ı seçip ona uygun giyindiği için işine son verildi. İşvereni tesettürün işyerine uygun olmadığını (!) söyledi. O bir işletmede süpervizör olarak çalışıyordu. İslâm’ı seçmemizin ardından çevremizde aşırılık yanlısı olacağımızı söyleyen çok insan oldu. Ben ve eşim çok kararlıyız. Ama toplumun bize karşı militan tavrından endişe ediyoruz ve bu konuda ciddi sorunlar yaşıyoruz.”

Avusturya’da yaşayan Wilhelm Ott, eşiyle birlikte Müslüman olduktan sonra İslami esaslara uygun olarak nikah tazelediklerini belirtti ve İslâm aradığım huzuru sundu bana. Bu nedenle İslâmiyet’i seçtim” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.